Isot ikkunat tuovat valon ja maiseman sisälle

Nykyrakentamisen trendejä seuraavat tietävät, että isot ikkunat puhuttavat monia. Eikä ihme – näyttävillä ja suurilla lasipinta-aloilla kodista tulee erityisen avara ja valoisa. Lisäksi lähiympäristön maisemat pääsevät isojen ikkunoiden kautta oikeuksiinsa.

Tyylikkään yksinkertaiset kiinteät ikkunat

Isoista ikkunoista haaveilevalle Tiivin kiinteät ikkunat ovat luonnollinen valinta. Suuren valoaukon mahdollistavat kiinteät ikkunat tekevät kodin ilmeestä modernin. Upean ulkonäön lisäksi Tiivin kiinteiden ikkunoiden käytännöllisyyteen on panostettu. Tiivin kiinteät ikkunat ovat nimittäin energiatehokkuudeltaan kärkiluokkaa. Kiinteässä ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa. Kiinteä ikkuna on paras valinta, kun halutaan maksimoida sisään tuleva valo ja avata koko maisema näkyviin.

Maisemaikkunat tuovat järvimaiseman sisälle.

Suuret lasipinnat tuovat luonnonvalon ja maiseman sisätiloihin

Maisemaikkuna on perinteistä kiinteää ikkunaa vielä hieman suurempi ja teknisiltä ominaisuuksiltaan erilainen ratkaisu. Nämä erityisen isot ikkunat nimensä mukaisesti on luotu, jotta maisemasta saadaan kaikki ilo irti. Lisäksi niin Tiivin kiinteillä ikkunoilla sekä maisemaikkunalla on Avainlippu-merkki.

Iso kiinteä ikkuna on yksityiskohta, joka kerää katseita. Jos haluaa säväyttää aivan erityisellä tavalla kodin kulmaan voidaan rakentaa myös kulmaikkuna, joka luo kiinnostavan yksityiskohdan kodin ilmeeseen. Kulmaikkuna eli nurkkaikkuna on kiinteä maisemaikkuna, jonka energiatehokkuuden takaa kaksin- tai kolminkertainen eristyslasielementti. Ikkunan kulmassa ei ole lainkaan karmia, joten valoaukko on maksimaalisen suuri ja tyylikkään vähäeleinen.

Kulmaikkuna on näyttävä yksityiskohta.

Lasiliukuseinät yhdistävät sisä- ja ulkotilat

Lasiliukuseinä on erinomainen vaihtoehto kohteisiin, joissa ulkotilat halutaan yhdistää yhdeksi sisätilojen kanssa. Lasiliukuseinän avulla kuljet helposti sisältä esimerkiksi terassille, patiolle tai parvekkeelle.

Isot ikkunat ovat siis valoa ja avaruutta arvostavan valinta. Tutustu Tiivin erilaisiin ikkunaratkaisuihin ja löydä omaan kohteeseesi sopivat ikkunat.

Jos suunnittelet omakotitalon rakentamista tai ikkunaremonttia, voit myös varata Tiivin maksuttoman Suunnittelutapaamisen, jossa neuvomme sinua valinnoissasi eteenpäin.

Asiakastarinat