Varaston ikkuna

Tiivin valikoimasta löytyy varaston ikkunaksi sopivia ikkunamalleja niin avattavista, kuin kiinteistä ikkunoista. Varaston ikkunat ovat yhteneväisiä Tiivin muiden ikkunoiden kanssa niin ulkonäöllisesti, kuin ominaisuuksiltaankin.

Varaston ikkunakin voi olla laadukas ja tyylikäs

Varastot ovat useimmiten puolilämpimiä tai lämpimiä tiloja, joiden ikkunoilta ei useimmiten vaadita niin paljon lisävarusteita ja -ominaisuuksia, kuin kodin sisätilojen ikkunoilta. Varaston ikkunan tyyliin voi kuitenkin yhtä lailla vaikuttaa, kuin muidenkin tilojen ikkunoihin ja niin värit, kuin kokokin ovat valittavissa mieluisaksi.

Varaston ikkunankin kannattaa kuitenkin olla laadukas ja lämpöä eristävä, sillä näin varaston lämmityskustannukset saadaan pidettyä matalampina tinkimättä tilan lämmöstä.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.