Saunan ikkuna

Tiivin valikoimasta löytyy räätälöitäviä saunan ikkunoita niin kiinteänä, kuin avattavanakin mallina. Saunan ikkunalla voidaan säädellä löylyhuoneeseen toivottava valon määrä yhdessä valaistuksen kanssa.

Saunan ikkuna mittatilauksena

Saunan ikkunat ovat muotokieleltään yhteneväisiä Tiivin muiden ikkunoiden kanssa. Saunan ikkunan voit räätälöidä haluamiesi mittojen, karmisyvyyden ja värien mukaan.

Sisäpuitteeseen suosittelemme suojakäsiteltyä pintaa. Suojakäsittely parantaa puurakenteiden kestävyyttä kosteissa olosuhteissa ja helpottaa ikkunoiden puhtaanapitoa. Suojakäsitelty pinta voidaan myös sävyttää löylyhuoneen muun sävymaailman mukaiseksi, olipa kyse sitten modernin tummasta (tai vaaleasta) saunasta tai ajan patinoimasta vanhasta löylyhuoneesta. Tutustu kuultoväreihin.

Saunan ikkunan sisäpintaan asetetaan aina karkaistu turvalasi, joka kestää erinomaisesti lämpövaihteluita. Saunan ikkunaan voi lisäksi valita halutessaan näkösuojalasin eri vaihtoehdoista, jolloin luonnonvalo pääsee sisään, mutta näköyhteyttä saunaan ei ole.

Avattaviin saunan ikkunoihin suosittelemme puupintaista saunan ikkunan painiketta, joka ehkäisee sormien palamisen ikkunaa avattaessa kuumissa lämpötiloissa.


Tiivi Kristalli saunan ikkunana

Tyylikkäin vaihtoehto avattavaksi saunan ikkunaksi on Tiivi Kristalli, joka on alansa edistyksellisin ikkunaratkaisu. Kristalli avattavissa ikkunoissa piilosaranat ovat nimensä mukaisesti piilossa puitteen sisällä, joten ne eivät polta saunojia vaikka ikkuna olisi lähellä lauteita. 

Modernin suomalaisen ikkunan karmit ja sisäpuitteet ovat tukevaa puuta, ulkopuitteen kestoiän takaa pulverimaalattu alumiinipinta. Tällainen ikkuna kestää vuosia ja suomalaista säätä huomattavasti pidempään kuin perinteinen puuikkuna.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.