Taloyhtiön ikkunaremontin hinta

Taloyhtiön ikkunaremontin hinta keskikokoisessa kerrostalossa voi olla 400 000 € ja pienessä rivitalossa noin 80 000 €. Hinta riippuu paljon etenkin taloyhtiön koosta. Ikkunoiden määrän ja koon lisäksi asunto-osakeyhtiön ikkunaremontin hintaan vaikuttavat myös mm. asennusolosuhteet ja lisävarusteet.

Ikkunaremontin hinta taloyhtiössä

Alle olemme koonneet muutamia suuntaa antavia hintaesimerkkejä toteuttamistamme ikkunaremonteista kerrostaloissa ja rivitaloissa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen taloyhtiö ja ikkunaremontti on erilainen. Valittujen tuotteiden määrän ja koon lisäksi hintaan vaikuttavat myös mm. lisävarusteet, erikoislasitukset ja muut lisävalinnat.

Selvitä taloyhtiön ikkunaremontin hinta tai hinta-arvio asiantuntijamme kanssa

VARAA ETÄTAPAAMINEN

Hanki vastauksia ikkunaremonttia koskeviin kysymyksiin, pyydä ennakko- tai budjettitarjous tai apua hankintaprosessin eri vaiheisiin.

VARAA KARTOITUSKÄYNTI

Hyödynnä ammattilaisen kokemusta tulevan ikkunaremontin suunnittelussa ja projektin erityispiirteiden määrittelyssä.

PYYDÄ TARJOUS

Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 40 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja. 

Taloyhtiön ikkunaremontin hinta (kerrostalo) 367 000 €

Huoneistojen määrä: 48 huoneistoa
Ikkunat: 192 ikkunaa, osittain erikoislasitukset
Ovet: 53 parvekeovea
Palvelut: Asiantuntijan suorittama kartoitus, ammattitaitoinen projektinjohto, sertifioitu asennus, vanhojen ikkunoiden ja ovien kierrätys
Hinta per asunto: noin 7 600 €

Taloyhtiön ikkunaremontin hinta (kerrostalo) 120 000 €

Huoneistojen määrä: 15 huoneistoa
Ikkunat: 87 ikkunaa, osittain erikoislasitukset
Ovet: 15 parvekeovea
Palvelut: Asiantuntijan suorittama kartoitus, ammattitaitoinen projektinjohto, sertifioitu asennus, vanhojen ikkunoiden ja ovien kierrätys
Hinta per asunto: noin 8 000 €

Taloyhtiön ikkunaremontin hinta (rivitalo) 81 000 €

Huoneistojen määrä: 11 huoneistoa
Ikkunat: 87 ikkunaa, osittain erikoislasitukset
Palvelut: Asiantuntijan suorittama kartoitus, ammattitaitoinen projektinjohto, sertifioitu asennus, vanhojen ikkunoiden ja ovien kierrätys
Hinta per asunto: noin 7 400 €

Taloyhtiön ikkunaremontin hinta koostuu useista tekijöistä

Ikkunaremontin hinta asunto-osakeyhtiöissä muodostuu tuotteista ja palveluista, joten kokonaisuus on syytä pilkkoa pienempiin osiin. Tiivistetysti voidaan todeta, että ikkunoiden lisäksi hinta koostuu asennustyöstä ja -tarvikkeista sekä mahdollisista lisävarusteista.

Ikkunat – hinta?

Tavallisesti ikkunaremontin kustannuksista noin puolikkaan muodostavat ikkunat. Hinta yksittäisen ikkunan kohdalla puolestaan riippuu ennen kaikkea ikkunan lämmönläpäisykertoimesta eli U-arvosta sekä ikkunan välikarmien määrästä. Erilaisista ikkunamalleista edullisimpia ovat yksinkertaiset yksiosaiset A-mallin ikkunat. Hinta kasvaa myös, jos ikkunaan valitaan esimerkiksi lämpöä, melua ja huurtumista torjuvia erikoislaseja.

Ikkunaremontti hinta ja sen eri osa-alueet.

Noin neljännes taloyhtiön ikkunaremontin hinnasta muodostuu asennuksesta

Asennuksen työläys ja esimerkiksi rakennustelineiden ja nosturin tarve vaikuttavat asennuksen hintaan. Työmäärä riippuu mm. seinän rakenteesta, Ikkunan kiinnityksestä seinärakenteeseen ja tarvittavista lisätöistä. Vanhan talon paneloinnit ja vinot seinät vaativat puusepän kädentaitoa, jotta tulos olisi rakennusteknisesti kestävä ja siistin näköinen. Siksi asennus räätälöidään aina tarkasti kohteen mukaan ja tarkka tarjous annetaan vasta kun remonttikohde on tarkastettu yhdessä asiakkaan kanssa.

Asennustarvikkeet lasketaan mukaan ikkunaremontin kustannuksiin

Osa asennuksen hinnasta koostuu välttämättömistä tarvikkeista kuten ikkunapellityksistä, sisälistoista, kiinnitysmateriaaleista, eristeistä ja mahdollisista vuorilaudoista ja ulkopuolen sovitelaudoista eli smyygeistä. Esimerkiksi ikkunan asennuksen sisäpuolelta viimeisteleviä listoja on saatavana sekä perinteisinä päältä naulattavina malleina että Tiivin naulattomina listoina.

Lisäominaisuudet ja lisävarusteet kasvattavat ikkunaremontin hintaa

Ikkunaremontin kokonaishintaan vaikuttavat myös ikkunoihin valitut lisävarusteet kuten sälekaihtimet, tuloilmaventtiilit, kukkalaudat ja hyttyspuiteet ja lisäominaisuudet kuten toimivat mobiiliyhteydet takaava Tiivi Connect -antennilasi.

Ulko-ovet, parvekeovet ja muut kustannukset

Ulko-ovien, parveke- ja terassiovien osuuteen kokonaiskustannuksista vaikuttaa luonnollisesti ovien määrä suhteessa koko talon ikkunoiden määrään. Tyypillisessä asunto-osakeyhtiön remontissa ovien osuus kustannuksista on noin kuudennes. Muita kuluja ikkunaremontin kohdalla muodostuu yleensä rahdista ja kierrätyksestä.

Tiivin ikkunaremontin voit maksaa myös joustavasti erissä

Tiivi tarjoaa joustavia ja turvallisia maksutapoja ikkunaremonttillesi. Tarvittaessa ikkunaremontin hinta voidaan jakaa useaan sinulle sopivaan makuserään tai voit maksaa koko remontin kerralla.

Ikkunaremonttia varten voit saada 2500 – 30000 € rahoitusta jopa kymmenen vuoden joustavalla maksuajalla. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä.

Pyydä tarjous ja selvitä talohtiön ikkunaremontin tarkka hinta