Tiivin hyönteispuitteilla helpotus allergia- ja hyttyskausiin

Tiivin avattaviin ikkunoihin on saatavilla hyönteisiltä ja siitepölyltä suojaavia hyönteispuitteita, jotka on helppo asentaa ilman työkaluja. Terassi- ja parvekeoviin saa lisäksi oviverkon.

Avattavat ikkunat tuovat helpotusta lämpiminä päivinä, kun tilan ilman halutaan vaihtuvan. Kevään lämpimät päivät tuovat kuitenkin nopeasti mukanaan hyttyset ja siitepölyn, jotka ilman verkkoa pääsevät tuuletuksen yhteydessä sisätiloihin.

Siitepölyverkko – raikas sisäilma myös allergiakaudella

Tiivin avattaviin ikkunoihin on saatavilla mittatilaustyönä valmistettava Siitepölyverkollinen hyönteispuite. Siitepölyverkollisen hyönteispuitteen avulla kodin sisäilma pysyy terveellisenä myös allergikoille. Siitepölykuukausinakin kotia on siis mahdollista tuulettaa ilman huolta erilaisista allergiaoireista. Siitepölyverkossa on tavallisen hyönteisverkon lisäksi erikoispinnoite, johon siitepöly tarttuu ja jää näin ollen ikkunan ulkopuolelle. Ilma ja valo pääsevät kulkemaan vaivatta verkon läpi. Verkko kannattaa puhdistaa tarvittaessa imuroimalla ja pesemällä, ja se suositellaan irrottamaan ikkunasta talven ajaksi, etteivät linnut pääse nokkimaan sitä ruuan toivossa rikki.

Tiivin verkkokaupasta saat tilattua niin Siitepölyhyönteispuitteen, kuin pelkkää Siitepölyverkkoakin. Mikäli Tiivin ikkunoissasi on jo tavalliset hyttyspuitteet, voit tilata pelkkää verkkoa ja vaihtaa siitepölyverkon tavallisen hyönteisverkon tilalle alumiinikehikkoiseen puitteeseen. Hyönteispuitteiden mukana toimitetaan aina ikkunoiden vuosimalliin sopivat kiinnikkeet, joiden avulla puite saadaan vaivattomasti asetettua paikoilleen sisäkautta, ilman työkaluja.

Oviverkko – Terassi- ja parvekeoviin arkea helpottamaan

Kesäisin on ihanaa päästä liikkumaan vapaasti ulos ja sisään esimerkiksi terassille tai parvekkeelle, sekä tarvittaessa tuulettaa kotia oven kautta. Terassi- ja parvekeoviin asennettava helppokäyttöinen Tiivi Oviverkko on helppokäyttöinen hyönteisverkko, jonka avulla ötökät pysyvät ulkona.

Oviverkko asennetaan terassi- tai parvekeoven sisäpuolelle, karmin pintaan, jolloin se pienentää mahdollisimman vähän oven kulkuaukkoa. Se rullautuu huomaamattomaksi sivuun ja sitä on vaivaton käyttää. Oviverkko valmistetaan mittatilaustyönä uuteen Tiivi-oveen.

Hyttyspuite ikkunassa takaa tuulettamisen vailla kutsumattomia vierailijoita

Tiivin Hyttyspuite on ikkunaan asennettava hyönteisverkko alumiinikehikolla, joka takaa sen, etteivät kärpäset, hyttyset ja muut ötökät pääse häiritsemään sisätiloissa. Mikä onkaan ärsyttävämpää kuin herätä kesäyönä hiljaiseen surinaan tai kimeään ininään? Hyttyspuite mahdollistaa sen, että ikkunan voi pitää auki, halutessaan vaikka koko yön ilman huolia ikävistä äänistä tai pisteliäistä kyläilijöistä. Verkkokaupastamme on saatavilla myös pelkkää hyönteisverkkoa, jonka voi vaihtaa hyttyspuitteeseen jos edellinen verkko on vaurioitunut tai muuten vaihdon tarpeessa. Tiivin Metalliverkkoisen hyttyspuitteen voi lisäksi jättää talven ajaksi ikkunaan, sillä linnut eivät saa tätä verkkoa nokittua rikki. Hyttyspuitteen mallista riippumatta, mukana toimitetaan aina juuri ikkunoidesi vuosimalliin sopivat kiinnikkeet, joiden avulla hyönteispuite napsautetaan paikoilleen ikkunaan.