Asiantuntija suosittelee tekemään ikkunaremontin talvella – Lue miksi!

Hyödynnä jopa 2000 €:n talvietu ja hanki uudet ikkunat ja ovet nyt.

Yksi ikkuna- ja oviremontin ikuisuuskysymyksistä liittyy sen ajankohtaan ja moni kuvittelee edelleen, että nimenomaan kesä on paras aika vaihtaa ikkunat.

Asennuspäällikkö Hannu Kari Tiiviltä kertoo, että ikkunaremontti on kuitenkin mahdollista toteuttaa ympäri vuoden. Moni seikka jopa puoltaa talvea otollisimmaksi ajankohdaksi.

Varaa ikkunoiden maksuton kuntokartoitus nyt!

Saat asiantuntija-apua ja jopa 2000 €:n alennuksen ikkunaremonttiin.

Edun arvo määräytyy ikkunoiden ja ovien määrän mukaan ja etu sisältää ikkunoiden ja ovien asennustarvikkeita.

Miksi tehdä ikkunaremontti talvella? Näin vastaa asiantuntija!

Tiivillä asennuspäällikönä työskentelevä Hannu Kari toteaa heti alkuun, että talvella on yleensä aikaa laittaa kotia kuntoon. Ikkunaremontin kannalta hän kertoo talven olevan erittäin hyvää aikaa, sillä kylmä ulkoilma on myös kuivaa.

”Kuiva ilma on tietenkin parempi vaihtoehto talon rakenteille. Ja kun ikkunat vaihtaa uusiin heti, pääsee lämmöstä ja säästöistä lämmityskuluihin nauttimaan jo kuluvan talven aikana.” 

Talven etuna on Karin mukaan myös asennustyön parempi saatavuus sekä ikkunoiden ja ovien lyhyempi toimitusaika.

Asennuspäällikkö Hannu Kari painottaa, että talvi ei aiheuta mitään käytännön esteitä ikkunaremontille. Tuotteet ja materiaalit kestävät hyvin pakkasta. Ainoastaan eristyksessä käytettävä vaahto on erilaista kuin kesällä.

”Eristevaahdoksi valitaan talviaikaan vaihtoehto, joka soveltuu asennukseen pakkasolosuhteissa.”

Ikkunassa talviaikaan käytetty vaahto toimii samalla tavoin kuin kesällä käytetty eristysaine. Ne molemmat kestävät asennetussa ikkunassa kovankin pakkasen.

Lopuksi Kari muistuttaa, että talviset olosuhteet on kuitenkin syytä ottaa huomioon jo työjärjestystä suunniteltaessa remontin sujuvuuden varmistamiseksi. Monen vuoden kokemus on osoittanut, että lopputulos riippuu vuodenaikaa enemmän laadukkaista tuotteista ja osaavista tekijöistä.

”Talviasennuksissa kenties tärkeimpään rooliin laadukkaan lopputuloksen kannalta nouseekin tekijöiden ammattitaito.”

Tiivin sertifioitu asennus takaa onnistuneen ikkunaremontin vuodenajasta huolimatta.

Miten sujui ikkunaremontti talvella?

Vesa Juvonen perheineen päätti toteuttaa ikkunaremontin Tiivin kanssa talvella, vaikka alunperin suunnitelmissa oli toteuttaa remontti kesällä tai syksyllä. Katso videolta, miksi ikkunaremontti talvella oli heille monella tapaa hyvä ratkaisu.


Tiivin talvikampanja 2020–21

Tiivin talvikampanja sisältää erinomaisia etuja sekä ammattitaitoista apua ikkuna- ja oviremontin suunnitteluun ja toteutukseen.

  • Asiantuntijan suorittama kuntoarvio nykyisille ikkunoille ja oville
  • Asiantuntijan yhdessä asiakkaan kanssa laatima suunnitelma uusien ikkunoiden ja ovien valinnasta ja asennuksesta
  • Kokonaistarjous laadukkaasta Tiivi-remontista sertifioidulla asennuksella
  • Jopa 2000 €:n kampanja-alennus

Saat talvikampanjan edut käyttöösi, kun kuntokartoitus tapahtuu viimeistään 31.12.2020 ja ikkunaremontti toteutuu helmikuun 2021 loppuun menneessä. Kuntokartoitus ja suunnittelupalvelu ovat maksuttomia eivätkä velvoita sinua tilaamaan ikkunaremonttia.

Aloita täyttämällä oheinen lomake, niin lähin Tiivi-asiantuntijasi on sinuun yhteydessä!


  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt