Taloyhtiökampanjat

Ajankohtaiset Tiivin taloyhtiökampanjat

Kampanjat koskevat vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää, eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanjat eivät koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita ellei toisin mainita.

Taloyhtiöiden Antennilasikampanja

Taloyhtiöiden ikkunaremontteihin Antennilasit -50%

Nyt uusiin ja päivitettyihin taloyhtiöiden ikkunaremonttitarjouksiin Tiivin Connect Antennilasit -50%, kun jokaiseen taloyhtiön ikkunaan valitaan Antennilasi. Kampanja koskee Tiivin tuotteita taloyhtiöiden ikkunaremonteissa. Kampanja on voimassa 31.1.2023 saakka.

Kysy lisää Tiivin taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremonttien asiantuntijoilta!

Kampanja-aika: 28.11.2022-31.1.2023. Kampanjaetuna Tiivin uusiin sekä päivitettyihin taloyhtiöiden ikkunaremonttitarjouksiin Connect Antennilasit -50%, kun jokaiseen taloyhtiön ikkunaan valitaan Antennilasi. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Tiivin taloyhtiömyynnissä. Päätös taloyhtiön ikkunaremontista tulee tehdä 31.1.2023 mennessä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää, eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja, rakennusliikkeitä eikä talotehtaita.

Tiivi Connect Antennilasi – Hyvät yhteydet kuuluvat kaikille

Antennilasi on tutkitusti toimiva ratkaisu kuuluvuusongelmiin. Antennilasi on hiuksenhieno, ikkunan selektiivipintaan laserilla työstetty antennikuvio, joka helpottaa mobiilisignaalien kulkua signaalia vaimentavien seinärakenteiden läpi. Antennilasi siirtää tehokkaasti operaattoreiden mobiilikentän sisäpuolelle, ja parantaa oleellisesti mobiilikuuluvuutta verrattuna tilanteeseen, jossa antennia ei ole.

Antennilaseja on asennettu jo yli 50 000 ympäri Suomea!

  • Huoltovapaa ja edullinen tapa varmistaa puheluiden kuuluvuus ja mobiilidatan toimivuus sisätiloissa.
  • Mahdollistaa kuuluvat puhelut ja toimivat yhteydet 3G-, 4G- ja 5G-verkossa operaattorista riippumatta.
  • Huomaamaton Antennilasi on ekologinen ratkaisu, se ei vaadi sähköä.
  • Kehitetty Suomessa yhteistyössä antenniteknologian huippuasiantuntijoiden kanssa. Palkittu kansainvälisessä kilpailussa vuoden innovaatiopalkinnolla.
  • Asumismukavuus ja turvallisuus lisääntyvät, kun kodin eri laitteilla on aina vakaa ja nopea yhteys verkkoon.
  • Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan asuin-, majoitus- tai työtiloissa on oltava mahdollisuus matkaviestinten kuuluvuudelle.
  • Saatavilla lähes kaikkiin Tiivin ikkuna- ja ovimalleihin.