Taloyhtiökampanjat

Ajankohtaiset Tiivin taloyhtiökampanjat

Kampanjat koskevat vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää, eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanjat eivät koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita ellei toisin mainita.

Taloyhtiöiden Antennilasikampanja
talvi 2019-2020

  • Antenni-ikkunoihin sälekaihtimet kaupanpäälle taloyhtiöille
  • Koskee Tiivin avattavia ja kiinteitä ikkunoita
  • Kerros- ja rivitalojen ikkunaremontteihin

Uusi innovatiivinen Tiivi Connect Antennilasi parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloissa. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen ikkunan läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa kohtaa huonetta.

Kampanja-aika: työmaiden aloitukset 1.11.2019–29.2.2020. Kampanjaetuna Tiivin jokaiseen Antennilasi-ikkunaan sälekaihtimet kaupan päälle. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Tiivin taloyhtiömyynnissä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita.

Taloyhtiöiden Ulko-ovikampanja syksy 2019*

  • Uuden malliston Tiivi ulko-ovi -30%
  • Sisältää oven, vakiovärit ja 130mm tai 170mm karmin
  • Vähintään 4 ulko-ovea / tilaus

Tiivin kotimainen ulko-ovi tuo säästöjä energiakustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja parantaa kodin äänieristystä.

Tiivin ulko-ovet jakautuvat nyt kolmeen uuteen mallistoon: KLASSIKKO, CITY ja LOFT. Tyyliltään monipuolisten mallistojen ulko-ovet tarjoavat kattavasti valinnanvaraa, josta on helppo löytää sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan sopiva ulko-ovi kohteeseen kuin kohteeseen.

*Kampanja-aika: työmaiden aloitukset 1.11.2019 –29.2.2020. Kampanjaetuna on uudet Tiivi ulko-ovet -30 %. Kampanjaedun saa taloyhtiön oviremonttiin Pihlan ja Tiivin taloyhtiömyynnissä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita.

Taloyhtiöiden ilmanvaihtokampanja syksy 2019*

  • Uusi KLIK-venttiili tutustumishintaan nopeimmille taloyhtiöille
  • Koskee Tiivin avattavia ikkunoita
  • 1.12.2019 mennessä tarjottuihin taloyhtiökohteisiin

Edistyksellinen KLIK-venttiili on uusi innovatiivinen ratkaisu Tiivi-ikkunoihin. Venttiilissä on panostettu muotoiluun ja tekniseen suorituskykyyn. Venttiilin korkeat ilmamäärät lisäävät asumismukavuutta tuoden runsaasti puhdasta tuloilmaa asuntoon.

*) Kampanjaetuna on Pihlan ja Tiivin ikkunoihin uusi KLIK-venttiili tutustumishintaan. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Pihlan ja Tiivin taloyhtiömyynnissä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita.