Taloyhtiökampanjat

Ajankohtaiset Tiivin taloyhtiökampanjat

Kampanjat koskevat vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää, eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanjat eivät koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita ellei toisin mainita.

Taloyhtiöiden Antennilasikampanja 17.8.-31.12.2020

  • Antennilasi-ikkunoihin sälekaihtimet kaupanpäälle
  • Koskee Tiivin avattavia ja kiinteitä ikkunoita
  • Kerros- ja rivitalojen ikkunaremontteihin

Datasiirto ja puhelujen kuuluvuus ovat kasvava haaste moderneissa kodeissa, sillä energiatehokkaat rakennusmateriaalit vaimentavat mobiilisignaalia.

Ratkaisu tähän on Tiivi Connect Antennilasi, jokavastaanottaa ja levittää signaalin sisätiloihin ylivoimaisen tehokkaasti verrattuna tavalliseen lasiin, mahdollistaen sujuvat yhteydet osana innovatiivista ja toimivaa kotia.

Kampanjaehdot: Kampanja-aika 17.8.-31.12.2020. Kampanjaetuna jokaiseen Tiivin Antennilasi-ikkunaan sälekaihtimet kaupan päälle. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Tiivin Taloyhtiömyynnissä. Etuja ei voi yhdistää tai siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotitalosaneerajia, talotehtaita, rakennusliikkeitä tai rautakauppoja.