Taloyhtiökampanjat

Ajankohtaiset Tiivin taloyhtiökampanjat

Kampanjat koskevat vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää, eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanjat eivät koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja eikä talotehtaita ellei toisin mainita.

Taloyhtiöiden Kevätkampanja 2020

  • Kampanja-aikana tarjouspyyntöönsä antennilasit sisällyttäville taloyhtiöille etelä- ja länsipuolen ikkunoihin auringonsuojalasit kaupan päälle
  • Kerros- ja rivitalojen ikkunaremontteihin

Uusi innovatiivinen Tiivi Connect Antennilasi parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloissa. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen ikkunan läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa kohtaa huonetta.

Kampanja-aika: 1.2.2020–31.5.2020.  Kampanjaetuna Tiivin Antennilasi-ikkunoilla tarjottuihin kohteisiin auringonsuojalasit etelä- ja länsipuolen ikkunoihin ilman lisähintaa. Etu koskee avattavia ikkunoita. Kampanjaedun saa taloyhtiön ikkunaremonttiin Pihlan ja Tiivin taloyhtiömyynnissä. Etu koskee vain taloyhtiöasiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske uudisrakentajia, omakotisaneeraajia, rautakauppoja, rakennusliikkeitä eikä talotehtaita.