Tiivi Suunnittelupalvelu nyt maksutta käytettävissäsi!

Rakennatko omakotitaloa tai harkitsetko ikkunaremonttia? Tiivi Suunnittelupalvelu tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi veloituksetta.

Tiivi Suunnittelupalvelu on maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Varaa maksuton tapaaminen ja hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttaa kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan.

Tiivi Suunnittelupalvelu pähkinänkuoressa

Nykyaikaisia ikkunoita valittaessa on koon, tyylin ja energiatehokkuuden lisäksi tärkeää ottaa huomioon myös esimerkiksi ilmansuunnat, auringonsuojaus, kännyköiden kuuluvuus ja tietysti turvallisuus.

Tiivi Suunnittelupalvelu sisältää tapaamisen, jonka aikana oman alueesi kokenut Tiivi-asiantuntija tutustuu huolellisesti kohteeseen. Näin voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet nimenomaan edellä mainitut tekijät huomioiden. Remonttikohteissa palveluun kuuluu aina myös asiantuntijan suorittama kuntoarvio nykyisille ikkunoille ja oville.

Tapaamisen yhteydessä suoritamme myös ovien ja ikkunoiden mittaukset, jolloin olemme luonnollisesti vastuussa mittojen oikeellisuudesta.

Maksuttoman Suunnittelupalvelun käyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Tiivin ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

“Myyjän vierailu oli minusta erinomainen suoritus. Myyjä vastasi kaikkiin kysymyksiin, esitti ratkaisuja sekä kertoi selkeästi, mihin Tiivin tuotteilla voidaan ja mihin ei voida päästä. Ja mikä minusta parasta niin hän ei väkisin pyrkinyt myymään, vaan keskittyi tunnistamaan vain todelliset parannusta vaativat kohteet.”

Näin hyödynnät Tiivi Suunnittelupalvelun:

 1. Täytä lomakkeelle yhteystietosi sekä kohteen tiedot.
 2. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä varmistaakseen tapaamisen ajankohdan ja muut yksityiskohdat.
  • Hidden
   Max. file size: 200 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 200 MB.
  • Hidden
   MM slash DD slash YYYY
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt:

  • Hidden

  “Suunnittelupalvelusta jäi todella hyvä mieli, ja kunhan saan rakennusluvan, teen tilauksen.”