Tiivituote osaksi Inwidoa

Tiivituote liittyi osaksi Inwido Finlandia toukokuussa 2007.

Tiivi oli kasvanut 30 vuodessa yhden miehen autotallipajasta noin 450 henkeä työllistäväksi konserniksi, jolla oli yrityksen myyntihetkellä ikkuna- ja ovitehtaat Haapajärvellä, maan kattava myyntiorganisaatio ja noin 200 henkeä töissä Venäjän toimipisteissä. Konsernin liikevaihto oli tuolloin 48 miljoonaa.

Tärkeintä on pysyä notkeana ja tuntea asiakkaat. 

Tiivin perustaja Eero Niskasen sanoin Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja ja johtava ovien toimittaja Inwido löysi Tiivin ja yritys siirtyi 30-vuotisen perheyrittäjyyden jälkeen osaksi kansainvälistä konsernia. Yhdestä 2000-luvun alun tiukimmista kilpakumppaneista Pihlasta oli tullut osa Inwidoa jo aiemmin.

”Ymmärsin heti, että Inwidon kokonaisuus turvaa Tiivin tulevaisuuden, kun kilpailu kovenee entisestään. Me teimme kovan perustyön ja sitä pohjaa on Inwidossa hyödynnetty oikein hyvin. Kokemusta ei voi oikoa, osaaminen tulee tekemisen kautta”, Eero Niskanen pohtii.

Suuren konsernin tuomat mittakaavaedut ovat Niskasen mukaan kuin oppikirjasta ja ne mahdollistavat myös loistavan tuloksen tekemisen.

”Tärkeintä on pysyä notkeana ja tuntea asiakkaat. Tiivi on edelleen kuin oma lapsi ja seuraan sen askelia haikein, mutta ylpein mielin.”

Tiivi ja perustaja Eero Niskanen palkittiin valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla vuonna 1992.

Eero Niskasen yrittäjäuran tähtihetkiin kuuluvat paikallisen ja maakunnallisen yrittäjäpalkinnon lisäksi Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto, joka myönnettiin Tiiville vuonna 1992 lamavuosien komean kasvun kunniaksi. ”Iloitsen, että yrittäjyyttä, työn ja osaamisen merkitystä yhteiskunnan rakentamisessa ja hyvinvoinnin lisäämisessä osataan arvostaa. Tunnustus tuli koko joukkueelle”, Eero Niskanen muistelee.