Sinustako Tiivi-myyjä?

Haluamme kasvattaa asiantuntijamyyjiemme verkostoa. Haemmekin nyt uusia myyjiä koko Suomeen. Kutsumme sinut menestymään kanssamme. Tule sellaisena kuin olet, tarjoamme menestyskonseptin avaimet käteesi!

Etsimme nyt myyjiä koko Suomeen. Hakea voit milloin vain ja miltä alueelta vain. Lue lisää ja jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä!

Pohditko olisiko sinusta myyjäksi?
Mikäli haluat sparrailla uravaihtoehtojasi ennen yhteystietojesi jättämistä, voit olla yhteydessä HR Business Partner Henna Paanaseen.

Pätevä henkilöstö luo Tiivin menestyksen

Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme saamaan parhaat ikkuna- ja oviratkaisut asennettuna avaimet käteen – periaatteella. Sen lisäksi, että ihmiset todella viihtyvät meillä, pidämme erityisen tärkeänä ensiluokkaista asiakaskokemusta ja – tyytyväisyyttä.  

Taustasi voi olla hyvinkin monipuolinen – myynnissä onnistumisessa tärkeintä on ennen kaikkea asenne! Kokemus esimerkiksi asiakaspalvelusta, myymälätyöskentelystä, opettamisesta tai konsultoinnista voi olla vahvuutesi. Menestystäsi tukee vuorovaikutus – ja neuvottelutaidot, ihmisläheisyys, rohkeus ja usko itseesi. 

Mitä saat Tiiviltä?

Saat valmiin ja tuottoisan palvelukonseptin, taustaorganisaatiomme tuen, oman valmentajan, runsaasti asiakaskontakteja sekä laajan asennusverkostomme käyttöösi. Arvostamme aiempaa myyntikokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Valmennamme sinusta huippumyyjän!

Tarjoamme sinulle kattavan valmennuksen myyntityöhön ja pientalojen korjausrakentamiseen. Lisäksi oma asiakashankintatiimimme täyttää kalenteriasi laadukkailla myyntitapaamisilla. Voit ansaita jopa 50 000 € – 100 000 € vuodessa.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kehittyä omakotitalojen ikkuna- ja oviremonttien myynnin ammattilaiseksi, sekä luoda uraasi suomalaisten kotien asumisen laadun parantamisessa ja tuoda asiakkaittesi koteihin ”jotain enemmän”? Tai kenties olet jo sellainen? Jätä yhteystietosi, mikäli Tiivi-myyjän ura kiinnostaa. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme asiasta tarkemmin! 

Voit olla myös suoraan yhteydessä HR Business Partneriin Henna Paanaseen henna.paananen@pihla.fi tai puh. 044 451 4529 tai

alueesi Tiivin aluemyyntipäällikköön:
Etelä-Suomi: Vesa Vainio, vesa.vainio@tiivi.fi, puh. 0404850395
Länsi-Suomi: Mika Laaksonen, mika.laaksonen@tiivi.fi, puh. 0407106465
Itä-Suomi: Keijo Heikkinen, keijo.heikkinen@tiivi.fi, puh. 0406808569
Pohjois-Suomi: Keijo Heikkinen, keijo.heikkinen@tiivi.fi, puh. 0406808569

  • Hidden

    Yhteystiedot

    • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Millaisia kohteita Tiivillä on?

Ikkunaremontti tehdään omakotitaloon vain harvoin ja sen vuoksi onkin tärkeää, että se suunnitellaan ja tehdään huolella. Pääset siis olemaan aidosti avuksi asiakkaille heidän kotinsa tärkeimmän remontin suunnittelussa ja toteutuksessa. Katso alta esimerkki Tiivin ikkunaremonttikohteesta.