Sinustako Tiivi-myyjä?

Haemme nyt uusia myyjiä Seinäjoen alueelle. Kutsumme sinut menestymään kanssamme. Tule sellaisena kuin olet, tarjoamme menestyskonseptin avaimet käteesi!

Etsimme nyt myyjiä Seinäjoen alueelle. Lue lisää ja jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä!

Pätevä henkilöstö luo Tiivin menestyksen

Saat valmiin ja tuottoisan palvelukonseptin, taustaorganisaatiomme tuen, runsaasti asiakaskontakteja sekä laajan asennusverkostomme käyttöösi. Arvostamme aiempaa myyntikokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Valmennamme sinusta huippumyyjän!

Tarjoamme sinulle kattavan valmennuksen myyntityöhön ja pientalojen korjausrakentamiseen. Oma asiakashankintatiimimme täyttää kalenteriasi laadukkailla myyntitapaamisilla. Voit ansaita 50 000 € – 100 000 € vuodessa. Jotta pääset vauhtiin, tarjoamme sinulle 5000 € aloituspaketin sekä tietokoneen.

Millaisia kohteita Tiivillä on?

Ikkunaremontti tehdään omakotitaloon vain harvoin ja sen vuoksi onkin tärkeää, että se suunnitellaan ja tehdään huolella. Pääset siis olemaan aidosti avuksi asiakkaille heidän kotinsa tärkeimmän remontin suunnittelussa ja toteutuksessa. Katso alta esimerkki Tiivin ikkunaremonttikohteesta.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kehittyä omakotitalojen ikkuna- ja oviremonttien myynnin ammattilaiseksi? Tai kenties olet jo sellainen? Jätä yhteystietosi, mikäli Tiivi-myyjän ura kiinnostaa. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme asiasta tarkemmin!

  • Hidden

    Yhteystiedot

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.