Tiivin lahjakorttiarvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Tiivi, Pihla Group Oy, Äyritie 16, 01510 Vantaa

2. Osallistumisoikeus ja ehdot

Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvontaan voivat osallistua ne henkilöt, jotka varaavat omakotitaloonsa Tiivin toteuttaman ikkunoiden ja ovien kuntokartoituksen Tiivin ikkuna- ja oviremontista kilpailuaikana. Tiivin asiantuntijan suorittama ikkunoiden ja ovien kuntokartoitus tulee olla suoritettuna, jotta arvontaan osallistuminen on voimassa. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai heidän kanssa samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun. 

3. Kilpailuaika:

Arvontaan voi osallistua varaamalla tapaamisen Tiivi-asiantuntijan kanssa 1.–29.2.2024 välisenä aikana. Tapaamisen voi varata arvontalomakkeen, Tiivin verkkosivujen tai puhelinpalvelun kautta. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Palkinto on Tiivi-lahjakortti. Palkinto sisältää Tiivin tuotteita tai tuotteita ja palveluita, kuten asennus, kierrätys ja kuljetus, kuitenkin enintään 2 500 euroa (sis. alv. 24 %). Palkinto tulee lunastaa kokonaisuudessaan 30.6.2024 mennessä.

5. Arpajaisvero

Tiivi maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen

Lahjakortin arvontaan osallistuminen edellyttää, että osallistujan omistamaan omakotitaloon on tehty Tiivin asiantuntijan suorittama ikkunoiden ja ovien kuntokartoitus, ja osallistuja on vastaanottanut tarjouksen Tiivi ikkuna- ja/tai oviremontista. Kuntokartoituksen eli maksuttoman arviokäynnin voi varata arvontalomakkeen, Tiivin verkkosivujen tai puhelinpalvelun kautta.

7. Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (mm. Tiivin internet- ja Facebook-sivut) ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (1) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu

Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu

Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto

Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:

Mikäli voittaja on hankkinut kilpailuaikana 1.–29.2.2024 Tiivin tuotteita tai palveluita, voidaan voittajalle hyvittää näistä 2 500 € (sis alv 24 %).

Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Tiivin tuotteisiin. Osallistujien tiedot lisätään Tiivin uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuoksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.