Upea Visor-vekkikaihdin antaa näkösuojan ja parantaa akustiikkaa suurilla lasipinnoilla

Vekkikaihdin pitää huolen sopivasta sisälämpötilasta, ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamaa häikäisyä, sekä antaa näkösuojaa. Vekkikaihdin on saatavilla Tiivin avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin, sekä parvekeoviin.

Vekkikaihdin viimeistelee sisustuksen ja on käytännöllinen valinta

Visor vekkikaihtimeen voi valita värisävyn lisäksi kankaan tiheyden muutamasta eri vaihtoehdosta. Valittavissa olevat värisävyt ovat hillityn tyylikkäitä ja ovat suunniteltu vastaamaan ajattoman sisustuksen tarpeita. Kankaan tiheysvaihtoehdot ovat läpikuultava, tiivis ja pimentävä. Vekkikaihtimella voidaan siis korvata myös perinteinen pimennysverho. Vekkikaihdinten ylä- ja alareunassa olevat alumiiniprofiilit sointuvat kankaan väriin ja ovat helppohoitoista alumiinia. Visor vekkikaihtimien kankaat ovat ryhdikkäänä pysyvää ja käyttöä kestävää polyesteriä.

Vekkikaihtimissa on kaksisuuntainen mekanismi eli kaihdinta voi säätää portaattomasti halutulle tasolle ylä- ja alareunasta. Vekkikaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä Tiivin ikkunoihin ja parvekeoviin. Kaihtimen kiinnikkeet asennetaan valmiiksi paikoilleen jo tehtaalla kiinteisiin ikkunoihin ja oviin, joten kaihdin tarvitsee vain napsauttaa paikoilleen asennuksen jälkeen.

Turvallinen valinta myös lapsien ja lemmikkien kanssa

Suurten lattianrajaan ulottuvien ikkunoiden yleistyessä, sekä liuku- ja parvekeovia käytettäessä on vekkikaihdin turvallinen niin lapsia, kuin lemmikkejäkin ajatellen. Vekkikaihtimissa ei ole irrallisena roikkuvia naruja tai narulenkkejä, jotka voisivat aiheuttaa vaaratilanteita.

Visorin vekkikaihitimilla on Öko-Tex sertifikaatti, joka takaa, ettei niissä ole haitallisia kemikaaleja tai näiden jäämiä.

Värivaihtoehdot kangastiheyksittäin

Vekkikaihdinten kangastiheys on valittavissa kolmesta eri vaihtoehdosta tarpeen mukaan. Vaihtoehdot ovat läpikuultava, tiivis ja pimentävä. Läpikuultava kangas päästää luonnonvaloa reilusti läpi, estäen pahimman häikäisyn ja tuoden hieman näkösuojaa. Tiivis kangastiheys taas antaa täyden näkösuojan ja päästää läpikuultavaa vähemmän valoa läpi, mutta ei hämärrä tilaa. Pimentävä kangastiheys pimentää nimensä mukaisesti tilan ja on suosittu valinta erityisesti makuuhuoneisiin.

Läpikuultavat sävyt

Läpikuultava valkoinen 3501

Valkoinen alumiiniprofiili

Läpikuultava harmaa 3502

Harmaa alumiiniprofiili

Tiiviit sävyt

Kirkas valkoinen 1220

Valkoinen alumiiniprofiili

Luonnonvalkoinen 1250

Valkoinen alumiiniprofiili

Vaaleanbeige 1268

Valkoinen alumiiniprofiili

Beige 1253

Valkoinen alumiiniprofiili

Khaki 1288

Valkoinen alumiiniprofiili

Harmaa 1263

Harmaa alumiiniprofiili

Tummanharmaa 1267

Tummanharmaa alumiiniprofiili

Musta 1265

Tummanharmaa alumiiniprofiili

Pimentävät sävyt

Kylmä vaaleanharmaa 7611

Valkoinen alumiiniprofiili

Lämmin vaaleanharmaa 7612

Valkoinen alumiiniprofiili

Khaki 7613

Valkoinen alumiiniprofiili

Tuhka 7614

Valkoinen alumiiniprofiili

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.