Ikkuna-asennus taloyhtiöille 10 vuoden takuulla

Tiivi hoitaa ikkunoiden asennuksen kerrostaloon tai rivitaloon tehokkaasti ja laadukkaasti.

Taloyhtiöiden ikkuna-asennukset aloitamme aina tekemällä malliasennuksen ennen pääurakan alkua, jotta asukkailla on mahdollisuus tutustua lopputulokseen jo etukäteen. Hoidamme ikkuna-asennuksen turvallisesti ja siististi asunto kerrallaan, jotta asennusprosessi olisi mahdollisimman vaivaton kaikille talon asukkaille. Urakan etenemisestä tiedotetaan lisäksi säännöllisesti.

Nopea asennus myös talvella

Kerrostaloissa ja rivitaloissa yksi ikkuna on poissa paikaltaan noin 15 minuuttia ja yleensä asunto on sisäpuolelta valmis yhdessä päivässä.

Asukkaat voivat siis asua kodissaan normaalisti ikkuna-asennuksen ajan ja asennuksia voidaan suorittaa huoletta myös talvikuukausina.

Laatusertifikaatti ja 10 vuoden takuu

Suurkohteiden Tiivi-ikkunoille tarjoamme markkinoiden laajimman 5 vuoden teknisen takuun ja 10 vuoden tuotetakuun, jonka voimassaoloaika alkaa heti urakan päätyttyä.

Takuuajan puitteissa suoritamme jälkitarkastuksen, jonka yhteydessä tarkistamme ikkunoiden ja ovien toimivuuden sekä teemme tarvittaessa säätöjä. Sertifioidun asennuksemme ansioista kaikkiin asennustöihin sisältyy ainoana Suomessa 10 vuoden asennustyötakuu.

Ikkuna-asennus kolmella tapaa

Tiivi tarjoaa ikkuna-asennuksiin erilaisia vaihtoehtoja palvelun laajuudesta ja kohteen erityisvaatimuksista riippuen.

tiivi-icons-44

Tiivi-asennus

Tavanomaisessa asennuksessa ammattitaitoiset asentajamme purkavat vanhan ikkunan, asentavat ja viimeistelevät uuden sekä siistivät huolellisesti jälkensä.

Asentajamme antavat myös tuotteiden käytön- opastuksen ennen lähtöään. Haluttaessa kierrätämme purkujätteet.

tiivi-icons-45

Tiivi Kristalli -asennus

Laajaan Tiivi Kristalli-asennukseen kuuluu lisäksi työmaan lähellä olevien huonekalujen siirto ja suojaus, työmaan siivous ja ikkunoiden pesu.

Kristalli -asennus on vaivaton valinta esimerkiksi silloin, kun ikkunaremonttiin valmistautuminen ja huonekalujen siirtäminen on hankalaa kiireiden tai vaikkapa asukkaiden korkean iän vuoksi.

tiivi-icons-46

Tiivi Desibeliasennus

Tiivi Desibeliasennus on VTT:n testaama ja hyväksymä (VTT-S-08371-11) ikkunoiden ja ovien asennusmenetelmä, jossa käytetään siihen tarkkaan valikoituja M1-päästö- luokiteltuja erikoismateriaaleja.

Suosittelemme Desibeliasennusta käytettäväksi kohteissa, joissa on tie- tai lentoliikenteen melua tai muuta häiritsevää melua.

Asiakastarinat

Lue millaisia kokemuksia muilla taloyhtiöillä on asennuspalvelustamme.

Taloyhtiön ikkuna-asennus vaihe vaiheelta

Tiedottaminen

Koko taloyhtiölle toimitetaan yleistiedote noin viikkoa ennen työmaan aloitusta. Lisäksi jokaista huoneistoa tiedotetaan aina erikseen 1–2 päivää ennen asunnon ikkunaremontin aloitusta.

Huoneiston suojaus

Asennuspäivänä asentajamme suojaavat kulkuväylät ja ikkunan ympäristön asennusmatoilla.

Ennen remonttia asukkaiden on huolehdittava työmaan ennakkovalmisteluista tiedotteessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Ennakkovalmisteluihin kuuluvat huonekalujen siirrot, verhojen poistot, kukkien ym. esineiden siirrot ikkunoiden läheisyydestä sekä ikkunan välittömässä läheisyydessä olevien huonekalujen suojaaminen pölyltä. Tiivi Kristalli -asennuksessa asentajamme hoitavat myös ennakkovalmistelut.

Tiivi Kristalli -asennuksessa asentajamme hoitavat myös ennakkovalmistelut.

Asennustyö

Vanhat ikkunat puretaan rakenteita vahingoittamatta katkaisemalla karmi sopivasta kohdasta. Ikkunan lisäksi poistetaan tarpeellisin osin vanhat eristeet.

Purkujätteet kerätään sovittuun paikkaan ja pakataan poiskuljetusta varten, minkä jälkeen purkuroskat imuroidaan asennuspaikalta. Mahdolliset alustan vinoumat oikaistaan, minkä jälkeen uusi ikkuna asetetaan suoraan ja mitataan tarkasti aukkoon sekä kiinnitetään karmiruuveilla. Sisäpuitteet nostetaan paikoilleen ja tarvittaessa säädetään käyntivälit tasaisiksi. Karmin ja seinän välinen rako eristetään. Kun ikkuna on paikoillaan, sovitetaan sisälistat omille paikoilleen ja kiinnitetään naulaimella tai Tiivin ainutlaatuisella naulattomalla listoituksella. Ulkopuolelle asennetaan peltilistat tai vuorilaudat, sekä vesipelti.

Viimeistely

Asennuksen päätteeksi tarkastetaan työn sopimuksenmukaisuus sekä tuuletusikkunoiden, aukipitolaitteiden ja muiden mahdollisten varusteiden toiminta. Asentajat opastavat asukkaita tuotteiden käytössä ja huollossa.
 
 Tiivi Kristalli -asennuksessa asentajat myös imuroivat lopuksi ikkuna-aukkojen ympäristön, pesevät lasit, pyyhkivät karmit ja siirtävät huonekalut takaisin paikoilleen.

Tarkastus ja huoltopalvelu

Ikkunoiden ja ovien vaihdon jälkeen tehdään ensimmäinen asukaskysely. Mahdolliset puutteet korjataan viipymättä. Huoltomiehemme käyvät tarkastamassa ja säätämässä asentamamme tuotteet, mikäli vastaanoton asukaskyselyssä tai takuutarkastuskyselyssä on havaittu puutteita. Opastamme tarvittaessa kyselyn järjestämisessä.

Ikkunan ulkopuolelle asennetaan peltilistat tai vuorilaudat, sekä vesipelti.

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja taloyhtiön ikkunaremontista?

Asiantuntijoiltamme saat kattavasti apua ja lisätietoa ikkunaremontin suunnitteluun ja toteutukseen.