Parvekeovet

Parvekeovella luot yhtenäisyyttä talosi julkisivuun ja tuot luonnon lähemmäksi sisätiloja.

Parvekeovi yläkerran terassilla

Tiivi parveke- ja terassinovi avaa oven lepoon ja vapaa-aikaan. Isolla lasiaukolla varustettu ovi tuo lempipaikkasi ja parhaat näkymät osaksi kotisi sisätiloja. Parvekeovi täydentää kotisi julkisivun yhtenäistä ilmettä.

Alumiiniverhoiltu lasiaukollinen parvekeovi

Tiivi Parveke on ulosaukeava, lasiaukollinen parvekeovi. Se sopii mainiosti sekä kerrostalon parvekeoveksi että pientalon terassioveksi. Ulkopuolen alumiiniverhoilu tekee ovesta kestävän ja helppohoitoisen vaativissakin olosuhteissa. Lue lisää Tiivi Parveke -ovesta.

Sisältä puupintainen kuultovärjätty parvekeovi

Tiivi Parveke Kuulto on oikea valinta silloin, kun kodin sisätiloihin halutaan luonnollisen lämmin ja arvokas tunnelma: kuultovärjätty parvekeovi tuo puun kauniin ja luonnollisen pintakuvion eloisasti esiin. Lue lisää Tiivi Parveke Kuulto -ovesta. 

Laajan valikoiman terassiovi

Tiivi Garden on tiiviillä HDF-puulevyllä verhoiltu terassi- ja parvekeovi. Garden on helppo sovittaa talon tyyliin vapaasti valittavan ikkunan koon ja laajan värivalikoiman ansiosta. Valikoimasta löytyy myös erityisesti matalaenergiataloihin sopiva energiansäästöovi Tiivi Garden Plus. Lue lisää Tiivi Garden -ovesta. 

Ranskalaisen parvekkeen ovi

Tiivi Ranskalaisen parvekkeen ovi soveltuu erinomaisesti pienille parvekkeille, joilla ei ole tilaa avata ovea ulospäin. Ranskalaisen parvekeoven voit valita joko kokolasisena versiona tai umpinaisella alaosalla. Ranskalaisen parvekkeen oveksi soveltuu erinomaisesti myös Tiivi Kippi DK-kippiovi. Ovessa on kippitoimintoinen tuuletusasento ja mahdollisuus integroituun ulkopuolen lasikaiteeseen.

Lue lisää vaihtoehdoista:


Ota yhteyttä ja kysy lisää – Tiivi-asiantuntijan avulla löydät kotiisi sopivimman parvekeoven.

 

Harmaja-Saimaa-ilmakuva.JPG Omakotitalo, uudiskohde, Mikkeli Kookkaat Tiivi Kristalli -maisemaikkunat tuovat Saimaan osaksi sisustusta mikkeliläisessä omakotitalossa. Harmaja-Saimaa-kiintea-ikkuna-kaihtimilla.jpg

Omakotitalo, uudiskohde, Mikkeli

X

Kun talojen keskikoko pienenee, kodin yhteiset tilat avartuvat huolellisella ikkunasuunnittelulla ja -sijoittelulla. Saimaan rannalla sijaitsevassa reilun 130 neliön omakotitalossa katse pysähtyy oleskelutilan ikkunaseinään, joka kohoaa moneen metriin.

Kookkaat ikkunat tuovat paitsi valoa yhteisiin tilaan, myös luonnon osaksi sisustusta.  Mikkeliläisen perheen kodissa, Harmaja Saimaassa, maisemaikkunat on jaettu kolmeen vaakasuoraan valoaukkoon, joita olohuoneessa on kahdessa kerroksessa.

Katso lisää
Taloyhtiön ikkunaremontti uudet ikkunat Rivitalo, ikkunaremontti, Salo ”Valmista tuli ja komiat on! Ei olisi uskonut, miten paljon valoisuutta uudet valkoiset ikkunanpuitteet tuovat koko huoneistoon.” Taloyhtiön ikkunaremontti asentaja töissä

Rivitalo, ikkunaremontti, Salo

X

Halikkolaisen rivitalon kaikki muut isot remontit oli jo tehty, joten ikkunaremontti viimeisteli talojen ulkoasun ja täydensi energiatehokkuutta jo aiemmin hankitun maalämmön lisäksi.

Kahdeksan huoneiston yhtiössä ollaan tyytyväisiä sekä itse ikkunoihin ja oviin että asennukseen, joka hoitui ripeästi huoneiston päivävauhdilla. Yksi miinuspuolikin uusista ikkunoista löytyi:

”Nyt tulikin paineita tehdä sisäpuolelle remonttia. Kun on uudet valkoiset ikkunanpuitteet, niin tapetit näyttävät tosi vanhoilta”, naurahtaa taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jorma Heinonen.


Katso lisää
TiiviOllintieJkl_ulkoa.jpg Rivitalo, oviremontti Jyväskylä Uusien ovien jämäkkä rakenne, tyylikäs kova maalipinta ja erinomaiset lämpöarvot tuovat mukavuutta asumiseen. TiiviOllintieJkl_ulkoa.jpg

Rivitalo, oviremontti Jyväskylä

X

Rivitalon uudet ovet kestävät ja pitävät lämmön kodeissa

Ketunpesä -rivitaloyhtiö halusi oviremontissaan tehdä laadukkaan valinnan. Nyt sisään käydään Tiivi Kristalli ulko-ovista ja parvekeovista. Asukkaita palvelevat pitkään Kristalli-malliston ovien suoranapysymistakuu, toimivuus ja hyvät lämpöominaisuudet.

“Oviremontilla halusimme päästä eroon oviaukosta tulevasta lämpöhukasta. Kristalli-ovien eristävyys on nyt hyvä. Eron aiempaan tuntee selvästi ovien läheisyydessä ollessa jo lämpimän syksyn aikana”, kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jarmo Sorvari.

Oviremontti sujui sovitusti, siististi ja aikataulussa.

Katso lisää
_MG_8608-s.jpg Taloyhtiö, Tampere Taloyhtiö on rakennettu vuonna 1989, mutta auringon puolella tummat ikkunapokat ja ­karmit olivat jo vääntyilleet ja halkeilleet. _MG_8608-s.jpg

Taloyhtiö, Tampere

X

Taloyhtiön ikkunat ja ilmanvaihto uusiksi

Pohtolan Eero on kahden talon taloyhtiö kasvavalla Lielahden alueella alle kymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustassa. Yhtiöön kuuluu kaksi rakennusta, joissa on yhteensä 18 asuntoa. Asunnot ovat kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Asukkaita löytyy lapsiperheistä vanhuksiin.

­ Taloyhtiö on rakennettu vuonna 1989, mutta auringon puolella tummat ikkunapokat ja ­karmit olivat jo vääntyilleet ja halkeilleet. Joitakin ikkunoita pidettiin kasassa kulmaraudoilla, kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Kari Kuusinen.

Katso lisää