Taloyhtiön ikkunaremontti

Tiivin älykäs ikkunaremontti parantaa asumismukavuutta.

Vanhan ikkunan elinkaareen vaikuttavat ikkunoiden alkuperäisen laadun lisäksi olosuhteet ja tehdyt huoltotoimenpiteet. Tyypillisesti elinkaari on noin 30–40 vuotta, mutta varsinkin talon ulkoverhousremontin suunnittelun yhteydessä on hyvä selvittää, onko samalla aika uusia myös ikkunat.

Myös laki velvoittaa huolehtimaan rakennuksen energiatehokkuuden parantamisesta saneeraus- ja muutostöiden yhteydessä (Maankäyttö- ja rakennuslaki 117 g §)

  • Ikkunat kannattaa vaihtaa uusiin, kun:
  • ikkunoiden pesu ja käyttö on hankalaa
  • ikkunoiden ääneneristystä halutaan parantaa
  • ikkunoiden lämmöneristävyyttä halutaan parantaa
  • ikkunat tarvitsevat huoltoa ja maalausta toistamiseen
  • eristyslasi ei ole enää ilmatiivis (täytekaasu on purkautunut ja lasien välissä on likaa tai kosteutta)
  • ikkunoissa on lahovaurioita

Ikkuna- ja ovisaneerauksella voidaan vaikuttaa merkittävästi rakennuksen energiatehokkuuteen, sillä ikkunat ovat rakennuksen ulkokuoren huonoimmin lämpöä eristävä osa. Niiden osuus asunnon energiankulutuksesta on 15–20 prosenttia. Ikkunoiden laatu ja huolellinen asennus vaikuttavat merkittävästi koko rakennuksen energiatalouteen. Uusilla energiatehokkailla ikkunoilla ja oikein säädetyllä ilmanvaihdolla on mahdollista saavuttaa merkittävä energiansäästö.

 

Älykäs ikkunaremontti parantaa sisäilman laatua ja näin ollen olennaisesti asumismukavuutta.

Ikkunaremontti + ilmanvaihto
= Älykäs ikkunaremontti

Ikkunaremontin yhteydessä voidaan parantaa kustannustehokkaasti kerrostalon sisäilman laatua. Invent-ilmanvaihtoratkaisu takaa puhdasta ja miellyttävää sisäilmaa vuodenajasta riippumatta, riittävästi ja energiatehokkaasti. Tiivillä kerrostalon ikkunaremonttiin sisältyy aina myös älykäs ilmanvaihto.

 

10-vuoden-asennustakuu.jpg

Projektisi on hyvissä käsissä

Kokeneet projektipäällikkömme vievät ammattitaidolla suuretkin projektit päätökseen. Ikkunaremontti ei ole koskaan ollut vaivattomampi.

Ainoana Suomessa ISO 9001-2015 asennussertifikaatti ja 10 v. asennustyötakuu.

Tutustu ikkunoiden asennukseen taloyhtiössä

 

taloyhtio.jpg

Yhteinen ilme,
omat valinnat

Meillä on paljon kokemusta taloyhtiöiden ikkunaremonteista. Julkisivulle luodaan yhtenäinen ilme, mutta kotinsa tyylin asukas valitsee itse.

Tutustu Tiivi-ikkunoihin

ovi_landing.jpg

Parveke- ja varastonovet,
jotka sopivat ikkunoihin

Tiivin tyylikkäät, pohjoismaiseen rakennustyyliin ja ilmastoon suunnitellut ovet viimeistelevät talon julkisivun ajanmukaiseksi ja yhtenäiseksi.

Tutustu ovimallistoomme

Pyydä tarjous
Lappeenrantalaisen kerrostalon ikkunaremontti ennen (vas.) ja jälkeen Kerrostalon ikkunaremontti Lappeenranta Kerrostaloon uusittiin parvekkeiden ovet ja ikkunat. Taloyhtiö valitsi piilosaranoilla varustetut Tiivin Kristalli-ikkunat. Lappeenrantalaisen kerrostalon kulmaikkuna ja olohuoneen ikkuna Pirjo Kataisen asunnossa avautuvat pihalle päin

Kerrostalon ikkunaremontti Lappeenranta

X

80-luvun kerrostaloon uusittiin parvekkeiden ovet ja ikkunat. Taloyhtiö valitsi koko taloon samanlaiset Tiivin Kristalli-ikkunat ja parvekeovet. Hankinta tehtiin kolmen tarjouksen joukosta. Yhtiökokoukseen tuli ennätysmäärä osallistujia ja yksimielisen päätöksen ratkaisi Tiivin pitkälle viety tuotekehittely sekä hyvä ja huolellisesti valmisteltu esitys kokouksessa. Asukkaiden mukaan talon ilme muuttui remontissa valoisammaksi ja viereisen vilkasliikenteisen kadun melu väheni selvästi.

Katso lisää
Kerrostalon ikkunaremontti Pori Länsipuisto Kerrostalon ikkunaremontti Pori Kerrostaloyhtiön asukkaiden etukäteen jännittämä ikkunaremontti sujui ripeästi. Asentajat saivat kiitosta ystävällisestä asenteesta. Kerrostalon ikkunaremontti Pori Länsipuisto

Kerrostalon ikkunaremontti Pori

X

Porilaisessa kerrostalossa vaihdettiin Tiivi Kristalli -ikkunat sään vaurioittamien vanhojen ikkunoiden tilalle. Ikkunatoimittajan tunnettuus ja asukkaiden aiemmat kokemukset laadusta ratkaisivat valinnan. Kauniit ja käytännölliset ikkunat tuovat lisää valoa huoneistoihin ja hiljentävät lähipuistosta kantautuvan melun. Talon asukkaiden etukäteen jännittämä ikkunaremontti sujui ripeästi. Erityisesti asentajat saivat kiitosta ystävällisestä asenteesta ja siististä työnjäljestä.

Katso lisää
Rivitalo ikkunaremontti – ikkunan asentaminen Rivitalon ikkunaremontti Mikkeli Mikkeliläisen rivitaloyhtiön hallitus valitsi Tiivin Kristalli-ikkunat, mutta asukkaat saivat myös mahdollisuuden yksilöllisiin valintoihin. Rivitalo yksilöllinen ikkunaremontti – ikkunan asennus paikoilleen

Rivitalon ikkunaremontti Mikkeli

X

Mikkeliläisen rivitaloyhtiön hallitus teki yhtenäisen valinnan ikkunaremontissaan ja valitsi taloon avattavat Kristalli-ikkunat. Asukkaiden toivomuksesta annettiin kuitenkin mahdollisuus yksilöllisiiin valintoihinkin, kuten erilaisiin kaihtimiin ja kiinteisiin ikkunoihin. Yhdessä asunnossa vaihdettiin esimerkiksi takaoven kätisyys, jotta kulku terassille sujuisi paremmin.

Hankinnan ratkaisi laatu, jonka arviointi perustui aikaisempiin kokemuksiin. Remontti sujui hyvin ja pysyi aikataulussaan. Asuntoa kohden aikaa kului vain muutamia päiviä. Palaute remontista on ollut kiittävää.

Katso lisää
Taloyhtiön ikkunaremontti uudet ikkunat Rivitalon ikkunaremontti Salo ”Valmista tuli ja komiat on! Ei olisi uskonut, miten paljon valoisuutta uudet valkoiset ikkunanpuitteet tuovat koko huoneistoon.” Taloyhtiön ikkunaremontti asentaja töissä

Rivitalon ikkunaremontti Salo

X

Halikkolaisen rivitalon kaikki muut isot remontit oli jo tehty, joten ikkunaremontti viimeisteli talojen ulkoasun ja täydensi energiatehokkuutta jo aiemmin hankitun maalämmön lisäksi.

Kahdeksan huoneiston yhtiössä ollaan tyytyväisiä sekä itse ikkunoihin ja oviin että asennukseen, joka hoitui ripeästi huoneiston päivävauhdilla. Yksi miinuspuolikin uusista ikkunoista löytyi:

”Nyt tulikin paineita tehdä sisäpuolelle remonttia. Kun on uudet valkoiset ikkunanpuitteet, niin tapetit näyttävät tosi vanhoilta”, naurahtaa taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jorma Heinonen.


Katso lisää