Kampanja on päättynyt. Lue lisää auringonsuoja laisista >>

Toivottavasti tulee taas pitkä kuuma kesä. Mutta ei sisälle.

Hyödynnä kevätkampanjamme ja pyydä juuri sinulle räätälöity tarjous auringonsuojaikkunoista!

Lämmittääkö aurinko kotiasi liiaksi? Vai oletko vasta rakentamassa uutta kotia? Tiivi aurinkosuojalasi vähentää ikkunan läpi tulevaa ylilämpöä jopa 40%. Hankkimalla Tiivin auringonsuojalasilla varustetut ikkunat, nautit mukavammasta ja energiatehokkaammasta asumisesta ympäri vuoden. 

Auringonsuojalasi on tehokas ja monipuolinen ratkaisu

Perinteisesti ikkunoista tulevan auringon säteilyn aiheuttamaa lämpötilan nousua on pyritty torjumaan erilaisin verhoin, kaihtimin ja markiisein. Nyt yhä useamman kodin ikkunoihin valitaan varta vasten auringon säteilyä torjumaan suunniteltu auringonsuojalasi, jota on aikaisemmin totuttu pitämään lähinnä toimistojen ja muiden julkisten rakennusten käyttämänä ratkaisuna.

Auringonsuojalaseja suositellaan kodissa niihin tiloihin, jotka ovat suurimman osan päivästä auringonpaisteessa. Auringonsuojalasi estää sisätilojen lämpenemistähäikäisevää valoa ja haitallista UV-säteilyä. Lisäksi auringonsuojalasi parantaa kodin energiatehokkuutta, sillä kesäaikaan viilennyksen tarve vähenee ja talviaikaan puolestaan auringonsuojalasi estää kodin lämpöä karkaamasta ikkunan kautta.

5 syytä valita auringonsuojalasi

  • Koti ei lämpene liikaa helteillä
  • Energiatehokkuus paranee ja tuo säästöjä
  • UV-säteilyn määrä sisätiloissa vähenee
  • Häikäisy sisätiloissa vähenee 
  • Auringonsuojalasi mahdollistaa suuret ikkunapinnat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Modernia auringonsuojalasin ominaisuutta ei voi lisätä vanhaan ikkunaan, sillä ominaisuus lisätään jo tehtaalla lasin valmistusprosessin yhteydessä. Siksi auringonsuojalasin hankkiminen vaatii ikkunan vaihtoa ja asia kannattaakin ottaa huomioon jo siinä vaiheessa, kun on valitsemassa ikkunoita rakenteilla olevaan kohteeseen tai harkitsemassa ikkunaremonttia.

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme maksuttomasta kartoituskäynnistä. Näin asiantuntijamme voi laatia juuri tarpeitasi vastaavaan tarjouksen laadukkaista kotimaisista auringonsuojaikkunoista.

Voit myös soittaa maksutta myyntipalveluumme 0800 184 484 arkisin klo 8–20.