Kristalliasennus suojaus ja imurointi

Tiiviltä ikkunaremonttia helpottava palvelupaketti

Tiivin ikkunaremontti on vaivaton palvelu, mutta raskaiden huonekalujen siirtäminen ikkunoiden edestä voi olla hankalaa, jos oma aika ei siihen riitä tai apua ei ole helposti saatavilla.

Laajennettu Kristalliasennus: huonekalujen siirto, suojaus ja ikkunoiden pesu helpossa palvelupaketissa

Tiivin laajennettu Kristalliasennus tekee remontista aiempaakin vaivattomammin. Tavanomaisesta asennuksesta poiketen Kristalliasennukseen kuuluu työmaan lähellä olevien huonekalujen siirto ja suojaus, työmaan laajempi siivous ja ikkunoiden pesu.

”Laajennettu palvelupaketti helpottaa asukkaiden elämää remontin keskellä, sillä hoidamme raskaat valmisteluvaiheet ennen remonttia ja asunto jää siistiin kuntoon heti remontin jälkeen”, Lauri Stenholm Tiiviltä kertoo.

Kristalliasennus on Tiivin lisäpalvelu, josta voit kysyä tarkemmin lähimmältä ikkuna-asiantuntijaltamme.

Tiivin ikkuna-asennuksen vaiheet

Tiivin ikkuna-asennus alkaa aina tarkkojen mittojen ottamisella. Tämä on olennaisen tärkeä osa, koska jokainen ikkuna valmistetaan sentintarkasti juuri omalle paikalleen sopivaksi. Mittauksesta vastaa kokenut ja koulutettu edustajamme.

Mittauksen yhteydessä valitaan kohteeseen sopiva asennustyyppi, joka riippuu kunkin talon rakenteista. Samalla valitaan talon tyyliin ja omistajan makuun sopivat värit sekä pellityksiin että ikkunan puitteisiin ja karmeihin.

Remontin aluksi vanhat ikkunat puretaan rakenteita vahingoittamatta, alustan mahdolliset vinoutumat oikaistaan ja purkuroskat imuroidaan.

Ammattilaiset kiinnittävät uuden ikkunan huolellisesti ja eristävät ikkunan ja seinän välin. Asennus viimeistellään sisäpuolen listoituksella sekä ulkopuolen pellitysten ja vesipaneeleiden asennuksella.

Kristalliasennuksen lisäpalvelut

Työmaan valmistelu

  • Asentajat auttavat ikkuna-aukon lähellä olevien huonekalujen siirtämisessä
  • Kulkuväylät suojataan Tiivi-asennusmatoilla
  • Asentajat suojaavat ikkunan välittömässä läheisyydessä olevat huonekalut pölyltä

Asennuksen viimeistely ja jälkisiivous

  • Imuroimme ikkuna-aukkojen ympäristön asennuksen päätteeksi
  • Suoritamme peruspesun: pesemme lasit ja pyyhimme karmit
  • Siirrämme huonekalut takaisin paikoilleen
  • Toimitamme vanhat ikkunat kierrätykseen, ja näin materiaali päätyy uusiokäyttöön

Tiivin asennustyölle on ainoana Suomessa myönnetty ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asennustöillemme 10 vuoden takuun.