Hyönteisverkko ikkunaan tai oveen – pidä ötökät ja siitepöly ulkona

Tiivin oviin ja ikkunoihin saat lisävarusteena Hyttys-, Siitepöly- tai Oviverkon pitämään kutsumattomat vieraat ulkona.

Kevätseuranta on jännittävää, mutta lämpenevät päivät voivat myös tuoda kutsumattomia vieraita kotiin. Ovet ja ikkunat kannattaakin sulkea hyttysiltä ja muilta ötököillä oikeanlaisen hyönteisverkon avulla. Hyönteisverkko voi kuitenkin tehdä enemmänkin kuin pysäyttää ötökät. Nimittäin Tiivin innovatiivinen Siitepölyverkko estää paitsi hyönteisten, myös allergisoivan siitepölyn pääsyn sisätiloihin.

Siitepölyverkko – enemmän kuin hyönteisverkko

Tiivin millintarkasti valmistettu Siitepölyverkko pitää sisäilman terveellisenä allergikollekin. Sen avulla voit kevään ja kesän siitepölykuukausinakin tuulettaa kotia ilman huolta ikävistä allergiaoireista. Siitepölyverkko on siis enemmänkin kuin vain hyönteisverkko, sillä sen polyesterikankaassa on erikoispinnoite, johon myös siitepöly tarttuu. Ilma ja valo pääsee kuitenkin vaivatta verkon läpi.

Tiivin Siitepölyverkko valmistetaan mittatilauksena ja se on helppo asentaa ikkunaan. Se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön, mutta sen voi myös helposti irrottaa talven ajaksi. Verkko kannattaa puhdistaa tarvittaessa imuroimalla ja pesemällä.

Oviverkko on huomaamaton ja helppokäyttöinen hyönteisverkko oveen.

Oviverkko – Terassi- tai parvekeoviin asennettava hyönteisverkko helpottaa arkea

Kesäisin on ihanaa päästä liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä tarvittaessa tuulettaa kotia oven kautta. Terassi- ja parvekeoviin asennettava helppokäyttöinen Tiivi Oviverkko on helppokäyttöinen hyönteisverkko, jonka avulla ötökät pysyvät ulkona.

Oviverkko asennetaan terassi- tai parvekeoven sisäpuolelle, karmin pintaan, jolloin se pienentää mahdollisimman vähän oven kulkuaukkoa. Se rullautuu huomaamattomaksi sivuun ja sitä on vaivaton käyttää. Oviverkko valmistetaan mittatilaustyönä uuteen Tiivi-oveen.

Hyttyspuite ikkunassa takaa rauhalliset yöunet

Tiivin Hyttyspuite on ikkunaan asennettava hyönteisverkko, joka takaa sen, etteivät kärpäset ja hyttyset häiritse sisätiloissa. Mikä onkaan ärsyttävämpää kuin herätä kesäyönä hiljaiseen surinaan tai kimeään ininään? Hyttyspuite mahdollistaa sen, että ikkunan voi pitää auki, halutessaan vaikka koko yön ilman huolia ikävistä äänistä tai pisteliäistä kyläilijöistä.