Antenni-ikkunasta ratkaisu kuuluvuusongelmiin

100x parempi signaali tiivi connect antenni.jpg

Uutuus mahdollistaa energiatehokkaat rakennukset, tiiviin kaupunkirakentamisen sekä kivitalojen ikkunaremontit ilman vaaraa puhelu- ja datayhteyksien menettämisestä. Samalla se vastaa myös tulevien nopeiden mobiilidatayhteyksien vaatimuksiin.

Karmiin sijoitettu passiiviantenni ei näy ulospäin, on täysin huoltovapaa ja kestää kiinteistön koko elinkaaren ajan. Se toimii nykyisillä ja tulevilla matkaviestinverkon taajuuksilla sekä kaikkien operaattoreiden liittymillä.

Tiivi Connect Antenni on ainoa ikkunaratkaisu, joka perustuu StealthCase-teknologiaan. Se auttaa matkaviestinverkon signaalia pääsemään huoneistoon helpommin, jolloin signaalin voimakkuus sisätiloissa voi nousta 30-100-kertaiseksi. Lisäksi yhteys toimii laajalti huoneistossa ja tavoittaa ulkona eri suunnilla sijaitsevat tukiasemat.

Uutuus on avaus Tiivi Connect -älytuotteiden perheelle, johon liittyy pian muita asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta lisääviä varusteita kuten ovi- ja ikkunasensoreita sekä älykaihtimia.