Vuoden 2021 Tiiviläinen on energiapakkaus ja kaikkien kaveri

Me Tiivillä järjestimme nyt toista kertaa Vuoden Tiiviläinen -äänestyksen, jonka kriteereinä olivat mm. Tiivi-henkisyys, työtovereiden arvostus, avuliaisuus sekä iloisuus. Äänestyksen voiton tällä kertaa vei aina iloinen kaikkien kaveri Laura Paalanen.

Korvaamaton ja tsemppaava ilopilleri

Vuoden 2021 Tiiviläinen on Tiivin asiakashankinnan tiiminvetäjä Laura Paalanen Jyväskylästä, joka kuvailee itseään pirteäksi kaikkien kaveriksi. Lauran työkavereiden kommentit puoltavat täysin tätä väitettä ja Lauraa kuvaillessa toistuvatkin useasti adjektiivit iloinen, positiivinen ja energinen.

Laura aloitti työnsä Tiivillä 6 vuotta sitten asiakashankkijana, jonka jälkeen hän pääsi auttamaan muun muassa myyntipalvelun tuuraamisessa sekä datan käsittelyssä. Parin ensimmäisen vuoden jälkeen Laurasta tehtiin Tiivin asiakashankinnan tiiminvetäjä ja esimieheksi hän siirtyi viime vuonna. Tällä hetkellä Laura siis vastaa Tiivin asiakashankinnan kaikesta päivittäisestä tekemisestä ja siitä, että kaikki sujuu kuten pitää.

Laura kertoo, ettei hän osaisi kuvitella työskentelevänsä tällä hetkellä missään muualla kuin Tiivillä. Työkaverit ovat hänelle korvaamattomia ja hän kokee saaneensa niin työkavereiltaan kuin esihenkilöiltäänkin kannustusta ja arvostusta.

– Tiivi on työnantajana ihan paras mahdollinen. Täällä kannustetaan kaikessa ja olenkin saanut toteuttaa itseäni ihan kaikissa hulluissakin ideoissa. Saan myös työstäni paljon arvostusta, niin pomoilta kuin työkavereiltani. Ja sitten taas vastaavasti annan kyllä itsestänikin 110prosentttia, Laura kertoo.

Työkaverit kuvailevat Lauraa ilopilleriksi, joka auttaa aina kaikkia ja takaa positiivisen ja kannustavan työilmapiirin. Laura tekeekin paljon työtä hyvän työilmapiirin eteen, niin omalla ihanalla persoonallaan kuin hänen keksimillään erilaisilla ohjelmanumeroilla ja tapahtumilla. Edelliset kaksi vuotta etätöissä eivät ole tehneet muutosta Lauran työpanokseen tiiminsä eteen, päin vastoin.

– Olen järjestänyt varsinkin erätyöaikana vaikka mitä hauskuuksia työkavereille, että ollaan jaksettu painaa täysiä tässä korona-aikana. Järjestin muunmuassa seuraavia ohjelmanumeroita tiimilleni osallistaen henkilöitä koko organisaatioasta: Kuka on naamion takana, Koko Tiivi leipoo, Tiivin Biisikärpänen, Tiivin Huutokauppakeisari, Tiivin Kymppitonni, Kauneimmat joululaulut. Ja nämä kaikki tosiaan tehtiin Teamssissa.

Lauran energisyys ei ulotu pelkästään työelämään vaan myös vapaa-aikaan. Vapaalla hän tykkää touhuta kaikenlaista ja paikallaan hän ei kauaa pysy. Vapaa-aikana hän esimerkiksi lenkkeilee, pitää illanistujaisia ja teemailtoja ystävien kanssa, juhlii, leipoo, yllättää lähimmäisiä ja on paljon somessa. Lisäksi, Laura osti trampoliiniparkkiin taas kausikortin, koska miksi ei.

Lauran lämmin positiivisuus ja iloisuus tarttuu meihin jokaiseen yrityksessämme. Ihanaa onkin se, että hänen seurassaan omatkin harmit poistuu mielestä. Mielestämme jokainen tarvitsisi oman Lauran työporukkaansa. Me olemme iloisia, että Laura on osa Tiiviä ja haluamme onnitella Lauraa vielä kerran Vuoden 2021 Tiiviläinen -tittelin voitosta!

Muutamien Tiiviläisten perusteluita, jotka antoivat äänensä Lauralle äänestyksessä:

Ihana ilopilleri ja tekee paljon ylimääräistä tiiminsä eteen. Järjestää kaikenlaista extraa meidän hyvinvoinnin ja tsemppaamisen eteen.

Laura on energinen toisten innostaja joka takaa hyvän hengen asiakashankinnassa.

Laura on iloinen ja positiivinen tiiminvetäjä. Laura jaksaa tehdä töitä hyvällä enegrialla ja tsemppaa kaikkia. Lauralta ei lopu ideat eikä virta.

Aina iloinen, tarmokas, mieletön energia. Hän suorastaan elää ja hengittää tiiviläisyyttä :) ihana ihminen!

Laura on tsemppaava tiiminrakentaja.

Laura on aina innostava, kannustava ja luo positiivista henkeä ympärilleen. Aina iloinen ja pirteä.