Vastaustesi perusteella saatat tarvita ikkunaremontin!

Huomioithan, että testin tulos on vain suuntaa antava. Hyödynnä Tiivin Suunnitteluapua saadaksesi ammattilaisen suorittaman kuntoarvion.

Tiivi Suunnitteluapu pähkinänkuoressa

Nykyaikaisia ikkunoita valittaessa on koon, tyylin ja energiatehokkuuden lisäksi tärkeää ottaa huomioon myös esimerkiksi ilmansuunnat, auringonsuojaus, kännyköiden kuuluvuus ja tietysti turvallisuus. Tiivi Suunnitteluapu varmistaa, että voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet sinun ja kotisi yksilölliset tarpeesi huomoiden.

Suunnitteluapu ikkunaremonttiin

Ikkunaremonttikohteissa Tiivi Suunnitteluapu sisältää tapaamisen, jonka aikana oman alueesi kokenut Tiivi-asiantuntija tutustuu huolellisesti kohteeseen. Remonttikohteissa palveluun kuuluu aina myös asiantuntijan suorittama kuntoarvio nykyisille ikkunoille ja oville. Tapaamisen yhteydessä suoritamme myös ovien ja ikkunoiden mittaukset, jolloin olemme luonnollisesti vastuussa mittojen oikeellisuudesta.

Asutko taloyhtiössä?

Vinkkaa isännöitsijällesi tai yhtiösi hallitukselle Tiivi Taloyhtiö -asiantuntijapalvelusta!

Varaa Tiivi Suunnitteluapu!

Täytä lomake, jonka jälkeen asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä varmistaakseen tapaamisen ajankohdan ja muut yksityiskohdat.

    • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet