Vastaustesi perusteella ikkunaremontti saattaisi olla pian ajankohtainen.

Suosittelemme sinua kokeilemaan maksutonta Tiivi Suunnitteluapua!

Huomioithan kuitenkin, että testin tulos on vain suuntaa antava. Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Asutko taloyhtiössä? Vinkkaa isännöitsijällesi tai yhtiösi hallitukselle uudesta Tiivi Taloyhtiö -asiantuntijapalvelusta. Lue lisää »

Tiivi Suunnitteluapu pähkinänkuoressa

Tiivi Suunnitteluapu mahdollistaa tapaamisen, jonka aikana oman alueesi Tiivi-asiantuntija suorittaa huolellisen kuntokartoituksen nykyisille ikkunoille ja oville. Näin remontin todellinen tarve on helppo selvittää. Samalla voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet.

Tapaamisen yhteydessä suoritamme myös ovien ja ikkunoiden mittaukset, jolloin olemme luonnollisesti vastuussa mittojen oikeellisuudesta.

Tiivi Suunnitteluavun käyttäminen ei velvoita sinua mihinkään ja saat lopuksi tarjouksen ikkunoiden ja ovien hankinnasta ja asennuksesta.

Nykyaikaisia ikkunoita valittaessa on koon, tyylin ja energiatehokkuuden lisäksi tärkeää ottaa huomioon myös esimerkiksi ilmansuunnat, auringonsuojaus, kännyköiden kuuluvuus ja tietysti turvallisuus.

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Tiivin ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Näin hyödynnät Tiivi Suunnitteluapua:

  1. Täytä lomakkeelle yhteystietosi sekä kohteen tiedot.
  2. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä varmistaakseen tapaamisen ajankohdan ja muut yksityiskohdat.
    • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet