Tiivi on ammattilaisten luottovalinta

Tiivin ikkunat ja ovet lisäävät viihtyvyttä, parantavat energiatehokkuutta ja helpottavat kunnossapitoa.

Suomessa valmistettujen Tiivi-ikkunoiden ja -ovien korkea laatu, huippuluokan ominaisuudet ja erinomaiset lämpöarvot vastaavat erinomaisesti rakennusliikkeiden, talotehtaiden, arkkitehtien ja suunnittelijoiden tarpeisiin.

Tiivin vahvuuksiin kuuluvat lisäksi toimitusvarmuus, oman ammattitaitoisen tiimin suorittama nopea laatusertifioitu asennus sekä tuotteille ja asennukselle myönnetty pitkä takuu.

1

Ensiluokkaiset tuotteet

2

Toimitusvarmuus

3

Sertifioitu asennus

4

Pitkä takuu

ProdLib suunnittelijoille ja arkkitehdeille

Suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisten ProdLib-kirjasto sisältää Tiivin ikkuna- ja ovimalliston tuotekortit, BIM-objektit ja DWG-kuvat. Kaikki ikkuna- ja ovisuunnitteluun tarvittavat materiaalit ovat käytössäsi maksutta.

Tiivin ikkuna- ja ovibjektit sisältävät visuaaliset RR- ja RAL- sekä kuultokäsiteltyjen puupintojen värivalinnat sekä vapaasti määriteltävät NCS-värit, joiden ansiosta värisävy on helppo määritellä täsmällisesti. Mallin ja lasitusvalinnan perusteella saadaan tieto teknisistä arvoista, mikä helpottaa vaatimusmäärittelyä.

Tiedot äänenvaimennuksesta, U-arvoista ja G-arvoista eli aurinkoenergian läpäisevyydestä helpottavat myös esimerkiksi energiaselvitysten tekemistä.

Tuotekortit löydät myös nettisivujemme materiaalipankista.

Lataa ProdLib for Autodesk.
Asennusohjeet

Tilaa uutiskirjeemme ammattilaisille


  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.