IOUA-K_2L_RAL 9010 Sisältä

Tiivi Terassi Alu Kuulto

Terassi Alu Kuulto on oikea valinta silloin, kun kodin sisätiloihin halutaan luonnollisen lämmin ja arvokas tunnelma: kuultovärjätty parvekeovi tuo puun kauniin ja luonnollisen pintakuvion eloisasti esiin. Kuulto-parvekeovi on verhoiltu ulkopuolelta sään kestävällä alumiinilla, sisältä ovi on puupintainen. Se sopii hyvin sekä parvekeoveksi että pientalon terassi- tai pihaoveksi. Oven lasiaukon voi määritellä vapaasti ja oven saa myös umpiovena tai kokolasisena. Oven saa myös pariovena.

Tiivi Terassi Alu Kuulto on ajaton ja kestävä parvekeovi. Tiivin Parvekeovet ovat pitkäikäisiä ja mittatarkkuutensa säilyttäviä vaikeissakin olosuhteissa. Rakenne kestää tavanomaista parvekeovea paremmin suuria ilman kosteuden muutoksia.

Ovi on varustettu sen tiiviisti sulkevalla pitkäsulkijalla. Mekanismiin kuuluu aina aukipitolaite, joka kahvaa kääntämällä lukitsee avatun oven haluttuun kohtaan ja estää tuulta riepottelemasta ovea. Mikäli ovi on tarpeen lukita myös ulkopuolelta, on lisävarusteena saatavana DORMA tai Abloy lukkorunko.