Ikkunaremontti kannattaa monesta syystä

Ikkunaremontti on verrattain suuri investointi ja siksi sen suunnitteluun ja toteutukseen on syytä valita paitsi aikaa, myös luotettava ja ammattitaitoinen kumppani. Oikein toteutettu ikkunaremontti tuo kuitenkin mukanaan merkittävän määrän hyötyjä, joista tärkeimmät olemme koonneet tälle sivulle.

Mikäli haluat tietää vielä tarkemmin, millaisia käytännön etuja uudet ikkunat voisivat juuri sinun kotiisi tarjota, voit aina pyytää asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille. Asiantuntijamme opastaa ikkunoiden ominaisuuksien valinnassa ja antaa tarkemman arvion ikkunaremontin kustannuksista.

Ikkunaremontti päivittää kodin ilmeen

Remontin jälkeen on helppo huomata, kuinka uudet ikkunat ja ovet luovat kotiin siistin, valoisan ja viihtyisän ilmeen. Nykyaikaisia ikkunoita on mahdollista räätälöidä monella tapaa, jotta niiden tyyli ja värimaailma vastaa täydellisesti kodin sisustusta.

Tiivin ikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Voit esimerkiksi valita ikkunan puu- ja alumiiniosien värit lukuisten vaihtoehtojen joukosta ja päättää edustaako sisäpuitteen muotoilu modernia vai klassista tyyliä. Erilaiset lisävarusteet ristikoista kukkalautoihin varmistavat sen, että uudet Tiivi-ikkunat kruunaavat kotisi ilmeen.

Asumismukavuus kasvaa ikkunaremontin myötä

Uudet ikkunat saavat aikaan sen, että kotona on yksinkertaisesti mukavampi olla. Kylmä veto loppuu, äänieristys kasvaa ja sisäilman laatu paranee. Lisäksi uudet ikkunat ovat helpompia pestä ja huoltaa sekä turvalliset käyttää.

Erilaisilla lisävarusteilla mukavuutta voi lisätä vielä vaikkapa huonekohtaisesti tarpeen mukaan. Integroidut kaihtimet antavat tarvittaessa yksityisyyttä ja auringonsuojalasit suojaavat kuumalta auringonpaisteelta.

Ikkunaremontti lisää energiatehokkuutta ja tuo säästöjä

Ovien ja ikkunoiden lämmöneristysominaisuudet vaikuttavat merkittävästi koko kotisi energiatehokkuuteen. Tiivin laadukkaat tuotteet on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin ja niiden avulla säästät kotisi lämmityskuluissa. Luonnollisesti uusiin oviin ja ikkunoihin panostaminen nostaa myös asunnon arvoa.

Puhalla kotiisi uutta elämää laadukkailla ovilla ja ikkunoilla. Tiivin ammattitaitoiselle asennukselle saat 10 vuoden takuun. Aloita ikkunaremontin suunnittelu varaamalla asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille.

Varaa maksuton arviokäynti

Asiantuntijoiltamme saat apua nykyisten ikkunoidesi kunnon arviointiin, uusien valintaan sekä tarkemman arvion ikkunaremontin kustannuksista.