Verhoja Vaille Valmis – 
kokonaispalvelua asiakkaalle

Monet toimittajat toimittivat ikkunat työmaalle ilman lasia ja pintakäsittelyä. 

Haapajärven Lasi, sittemmin Tiivituote, halusi toimia alusta alkaen päinvastoin. Asiakas saa yhdeltä toimittajalta vaivattoman ja viimeistellyn ikkunaremontin.

Uteliaisuus, miten maailma muuttuu ja avoin keskustelu ovat vieneet Tiiviä jo vuosikymmenten ajan eteenpäin. Myös henkilöstön jatkuva kouluttautuminen on vahvistanut osaamisen kehittymistä. Tuotekehityksen ponnikkeena on aina ollut asiakkaiden tarpeiden kuuntelu ja niihin vastaaminen. Ihminen on kohdannut ihmisen niin myynnissä, tuotannossa kuin asennuksessakin. Verhoja Vaille Valmis -periaatteeksi nimetyllä toimintamallilla haluttiin varmistaa, että asiakas saa tarvitsemansa laadukkaat ikkunat paikoilleen asennettuna.

Taattu asennus viimeistelee asiakastyytyväisyyden

Asiakaspalautetta ja -tyytyväisyyttä on seurattu järjestelmällisesti koko toimintahistorian ajan. Ensivaiheessa asiakastyytyväisyyskysely meni jokaisen laskun mukana, nyt tyytyväisyyttä seurataan ja mitataan päivittäin sähköisissä kanavissa. NPS (Net Promoter Score, nettosuositteluindeksi) kertoo kuinka moni Tiivin asiakkaista suosittelee Tiivin tuotteita ja palveluita muille.

Asennuspalvelun uudistaminen vahvisti mielikuvaa tehokkaasta ja laadukkaasta palvelusta. Asennuksen kalusto päivitettiin samaan ilmeen alle. Työpäälliköt huolehtivat asennusryhmien koulutuksista. Asennuksesta myönnettävä 10 vuoden takuu on edelleen selkeä kilpailuvaltti. Myös talviasennus on kuulunut palvelupakettiin läpi historian.

Esitteitä ja kuvia 1970- ja 1980-luvuilta

Verhoja Vaille Valmis 
Verhoja Vaille Valmis -toimintaperiaatteella on haluttu varmistaa asiakkaalle vaivaton ja sujuva ikkunaremontti.
Koko ikkunaremontti TIIVIsti paketissa 
Yhteydenotto-Mittaus-Tuotanto-Asennus-Valmista! Tiivi tarjoaa asiakkaalle huolettoman ja sujuvan ikkunaremontin.
Asentaja Hannu Vesala 
Mittatilausikkunat ja niiden asennus on kuulunut Tiivin toimintaperiaatteisiin yrityksen alkutaipaleelta. Asennustyön ISO-sertifioinnin ansiosta Tiivi antaa asennustyölle Suomen pisimmän takuun, 10 vuotta. Kuvassa paikalleenpanija Hannu Vesala uutukaisten ikkunoiden kanssa.
Haapajärven Lasi ja asennuspalvelu 
Asennuspalvelu on kuulunut niin Haapajärven Lasin kuin Tiivituotteen palveluun aina. Ikkunoiden asennuksia on tehty läpi talven, vain kovimmat paukkupakkaset siirtävät asennuksen uuteen ajankohtaan. Kuvassa Haapajärven Lasin ensimmäinen palkattu työntekijä Paavo Kukkola asentamassa ikkunoita yrityksen ensimmäisenä toimintavuonna 40 vuotta sitten.