Ikkunoiden ja ovien takuu

asennuksen takuu ja tuotetakuu

Tiivin tuotteiden ja palvelujen laadun vakuutena ovat vakuuttavan pitkät takuuajat.  

Valmistamillemme ikkunoille ja oville myönnämme jopa 10 vuoden tuotetakuun ja 5 vuoden teknisen rakennetakuun. Asennustyölle puolestaan annamme Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun. 

Ikkunoiden ja ovien asennuksen takuu

Laatusertifikaatti on tunnustus jatkuvasta työstä asennuksen laadun kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. 

Tiivin asentajia koulutetaan jatkuvasti omassa koulutuskeskuksessamme ja koko asennusprosessi on harkiten suunniteltu. Merkkinä pitkäjänteisestä työstä laadun kehittämiseksi Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015, jonka laatuvaatimuksilla asennetaan vuosittain lähes 50 000 Tiivi-ikkunaa. Sertifioinnin ansiosta voimme antaa asennustyöllemme Suomen pisimmän takuun, 10 vuotta.

Tiivin kanssa asioidessasi tiedät kuka vastaa ikkunoidesi asennuksesta. Kaikista asentajistamme on saatavilla kuvalliset asentajaesittelyt, joista näet esimerkiksi asentajiemme suorittamat koulutukset.

Testaus varmistaa tuotteiden laadun

Tiivin tuotteiden pitkät takuuajat perustuvat siihen, että voimme luottaa ovien, ikkunoiden ja erilaisten komponenttien ja lisävarusteiden laatuun. Luottamus tuotteiden kestävyyteen perustuu jatkuvaan testaamiseen. Perinteisten vakiotestausten lisäksi teemme ylimääräisiä tuotetestejä sekä laatututkimuksia. Testit toteutetaan yhteistyössä laadukkaiden ja riippumattomien kotimaisten testauslaitosten kanssa. Näin saamme tarvittavaa tietoa, jonka avulla voimme kehittää tuotteidemme laatua aina paremmaksi.

Takuuehdot asunto-osakeyhtiöille

Tiivi tarjoaa selvästi paremmat takuuehdot myös ovia ja ikkunoita hankkiville asunto-osakeyhtiöille. Tavanomaisen kahden vuoden takuuajan sijaan myönnämme ikkunoille ja oville viiden vuoden rakennetakuun ja mm. eristyslasielementeille sekä ulko-osien alumiinipinnoille kymmenen vuoden takuun. Kymmenen vuoden takuu koskee myös Tiivin asunto-osakakeyhtiöille suorittamaa asennusta.

Ota yhteyttä