Laadunvalvonta ja testaaminen

Tiivin tuotteiden pitkät takuuajat perustuvat laatuun, joka luodaan huolellisella kehitystyöllä ja tuotteiden jatkuvalla testaamisella.

Tiivin tuotteet testataan ylimääräisillä tuotetesteillä ja laatututkimuksilla

Alalla tyypillisten vakiotestausten lisäksi Tiivi varmistaa ikkunoiden ja ovien laadun ylimääräisillä tuotetesteillä sekä laatututkimuksilla.

Testeissä yhteistyökumppaneitamme ovat riippumattomat tutkimuslaitokset VTT ja Centria. Näissä tutkimuksissa saamme tarvittavaa tietoa oikeiden, laadukkaiden komponenttien valitsemiseksi ja tuotteiden laadun kehittämiseksi.

Huolellinen laadunvarmistus takaa markkinoiden parhaat tuotteet

Markkinoiden parhaat tuotteet ja ominaisuudet vaativat tietenkin parikseen parasta laatua, ja siitä ollaan Tiivillä tarkkoja. Laadunvalvonta onkin tärkeässä osassa toimintaamme, ja tarkkailua tehdään laajasti koko tuotannon alusta loppuun, materiaalivalinnoista asiakkaalle toimitukseen saakka.

Ikkunoiden ja ovien prototyypit käyvät läpi vaativat testit 

Tarkkaan tuotetestausprosessiin joutuvat kaikki valmistuksessa käyttämämme osat ja materiaalit. Testaamme itse myös alihankkijoidemme meille toimittamia lisävarusteita ja komponentteja. Emme tyydy kerran hyväksi testattuun tuotteeseen, vaan testaamme satunnaisotannalla tuotteitamme jatkuvasti, varmistaen niiden laadukkuuden sekä turvallisuuden.

Ennen markkinoille pääsyä tuotteidemme prototyypit käyvät läpi monipuolisen ja vaativan testausprosessin. Tuotekehityksemme tekee jatkuvaa yhteistyötä tuotetestauksen kanssa, jotta voimme vastata kaikkiin tarpeisiisi mahdollisimman hyvin. Testaamme yksittäisten komponenttien lisäksi myös valmiita ikkunoita. Kun kokonaisuus ratkaisee, me haluamme varmistua parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta.

Voimme ylpeydellä kertoa tuotetestausprosesseistamme, sillä haluamme, että saat kotiisi vain parasta. Testatut komponentit kestävät kovassakin käytössä ja tekevät tuotteistamme pitkäikäisiä sekä turvallisia. Saat siis sijoituksellesi tutkitun vastineen, kun ostat Tiiviä.

Yksityiskohtien testaaminen

Ikkunakaihtimia testaamme kahdellakin tapaa: säädintä pyörittämällä auki-kiinni-testauksella sekä kaihdinten ylös-alas veto-testauksella. Venttiileissä käytetyn materiaalin lujuutta testaamme säätämällä venttiiliä eri asentoihin. Parvekeovissamme käytettyä pitkäsulkijaa testataan perinteisellä auki-kiinni –menetelmällä, jolla varmistamme mekanismin kestävyyden arjessasi.

Testaamme myös parvekeovien ovijarrujen pitävyyttä, jotta ovi voidaan lukita varmasti haluttuun asentoon.

Suoritamme valmiille ikkunoille esimerkiksi olosuhdetestauksia, joissa varmistamme ikkunan tiiveyden ja vedenpitävyyden kaikkina vuodenaikoina. Tiivis ikkuna on käyttövuosiltaan huomattavan paljon pidempi kuin ikkuna, joka päästää kosteutta läpi.