mse-ikkuna

MSE-ikkuna

MSE-ikkuna on yleisin Suomessa käytetty ikkunatyyppi.

Mikä on MSE-ikkuna?

MSE-ikkuna on avattava ikkuna. Täsmällisemmin ilmaistuna sisäänaukeava kaksipuitteinen ja kolmilasinen ikkuna. MSE-ikkunan sisemmässä puitteessa on kaksilasinen umpiolasielementti ja ulkopuitteessa yksinkertainen lasi. MSE-ikkunan tuuletusikkunan puitteet voidaan kytkeä aukipitolaitteella yhteen.

Puu-alumiinirakenteinen MSE-ikkuna on nykyään yleisin Suomessa käytettävä ikkuna niin uusien omakotitalojen kuin ikkunaremonttien kohdalla. Tällaisen MSE-ikkunan ulkopuite on alumiinia, mikä lisää ikkunan säänkestävyyttä maamme vaihtelevissa ja haastavissa olosuhteissa.

MSE-ikkunat mittatilaustyönä Tiiviltä

Jokainen Tiivin kotimainen MSE-ikkuna valmistetaan tyylin, lasitusten ja lisävarusteiden osalta toiveidesi mukaan. Energiatehokkaissa MSE-ikkunoissamme yhdistyvät turvallisuus, helppokäyttöisyys ja innovatiiviset ominaisuudet.

Kaipaatko apua MSE-ikkunan valintaan?Hyödynnä maksuton Suunnitteluapu!

Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa rakentajia ja remontoijia kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä.

Hyödynnä siis Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!