Tiivi-ikkunat ja -ovet valmistetaan käsityönä Suomessa

Tiivi-ikkunat ja -ovet ovat olleet osa suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan. Ikkunamallistomme onkin syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena.

Tiivin Tarina alkoi vuonna 1977 Haapajärvellä, kun kolmekymppinen Eero Niskanen perusti siskonsa miehen Kaarlo Raudaskosken kanssa paikkakunnalle sen ensimmäisen lasitusliikkeen Haapajärven Lasi Ky:n. Haapajärven lasi, myöhemmin Tiivituotteen nimellä tutuksi noussut yritys oli oman aikansa start-up. Asiakkaan tarpeisiin tehdyt mittatilausikkunat olivat 1970–80-lukujen ikkunatoimialalla harvinaisuus. Kasvu olemattomasta isojen yritysten joukkoon onnistui ennakkoluulottoman asenteen, sitoutuneen henkilökunnan ja aidosti asiakaslähtöisen tekemisen ansiosta.

Tänä päivänä Tiivi on yksi Suomen tunnetuimpia kotimaisia ikkuna- ja ovivalmistajia.


Tiivin tuotteille tärkeä ominaisuus on kotimaisuus ja sen vuoksi Tiivin tuotteet ovatkin Avainlippu-merkittyjä. Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun.

Tiivin tuotteiden korkea laatu kumpuaa Pohjois-Pohjanmaan perinteikkäästä ja arvostetusta käsityöläisyydestä. Tiivin kotimaiset ikkunat ja ovet valmistetaan tänäkin päivänä suomalaisesta puusta vuosikymmenten kokemuksella tehtaallamme Haapajärvellä. Muut tehtaamme sijaitsevat Ruovedellä ja Kannuksen Eskolassa.


Voit tutustua Avainlippuun tarkemmin tästä