Viisi tapaa vaikuttaa kodin sisustukseen ikkunoilla ja ovilla

Ikkunat ja ovet vaikuttavat asuntosi sisustukseen monella jopa yllättävälläkin tavalla.

Valon määrä, ikkunoiden koko ja niiden väri ovat vain osa ikkunan valintaan vaikuttavista asioista ja onkin tärkeää, että huomioit ikkunoiden ja ovien vaikutuksen sisustukseen kokonaisvaltaisesti ennen niiden ostamista. Tässä videossa Kaisla Rautio kertoo mitä asioita sinun tulee huomioida valitessasi uusia ikkunoita.

1. Valo, valo, valo

Ikkunoilla voit määrittää, kuinka paljon valoa kotiin tulvii ja miten se sisällä koetaan. Valjasta valo kotisi sisustuselementiksi valitsemalla ikkunat tarkoin.

2. Kehystä maisemat

Maisema on usein kodin tärkein katseenvangitsija. Ikkunoiden avulla kehystät maiseman kuin taulun!

3. Säväytä karmien väreillä

Sisäpuitteiden väreissä on varaa tehdä persoonallisia valintoja. Moni suosii puhdasta ja kepeää valkoista. Toisaalta mustat ikkunat tuovat vaaleaan pohjoismaiseen kotiin upeaa kontrastia. Tai kenties säväytät suosikkivärilläsi?

4. Älä unohda ovien tyyliä

Niin etuovi kuin terassi- ja parvekeovet vaikuttavat kodin sisustusvalintoihin paitsi itse oven ulkonäön kautta, myös niiden käytännöllisyyden kautta.

5. Varmista, että ikkunat ja ovet istuvat kotiisi

Vuosikymmenten aikana ikkuna- ja ovitrendit ovat eläneet. Tiivi remontoi kotisi sen henkeä ja tyyliä kunnioittaen. Tärkeintä on löytää kotiin luontevasti istuvat ikkunat ja ovet edustipa talosi sitten modernia tai perinteisempää tyyliä. Tiivin monipuolinen valikoima ja mittatilaustyönä valmistettavat tuotteet varmistavatkin, että saat juuri oikeanlaiset ikkunat ja ovet kotiisi.

Varaa Tiivin Suunnitteluapu ikkunavalintoihin!

Tiivi Suunnitteluapu tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi veloituksetta.

Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista. 

Hyödynnä siis Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!