Tiivin laadukkaat ovet kruunaavat kodin julkisivun

Tiivin valmistamat ovet kestävät katseita ja aikaa, sekä Suomen vaihtelevia sääolosuhteita muuttumattomina. Monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen täydellinen ovi.

Vahva rakenne pitää oven suorana haastavissakin olosuhteissa

Tiivin valmistamien ovien vahva rakenne muodostuu loppuun saakka hiotuista yksityiskohdista. Ovien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteen helppokäyttöisyyteen, kestävyyteen ja tyylikkääseen designiin. Tiivin ulko-oviin on saatavilla lisävarusteena innovatiiviset ja täysin huomaamattomat piilosaranat. Lisävarusteena saatava piilosaranointi tekee ovesta tyylikkään ja helpon käyttää, jonka lisäksi saranat ovat erityisen kestävät ja niissä on hyvät säädöt, joilla oven säätäminen onnistuu tarkasti oikealle kohdalle. Suorana pysyminen on yksi oven tärkeimmistä ominaisuuksista ja myönnämmekin valmistamiimme oviin 10 vuoden suoranapysymistakuun laadun vakuutena. Tiivin ulko-ovet pohjamaalataan lisäksi tavallista maalausta kestävämmällä kaksikomponentti-maalilla. Laadukas maalipinta takaa tuotteen pitkäikäisyyden myös ulkonäön osalta, eikä tyylikäs ulkonäkö kärsi ajan saatossakaan.

Uusimpana rakenneinnovaationa saimme syksyllä 2023 myyntiin vankan 92 mm paksun ovirakenteen. Vankka ulko-ovirakenne on 92 mm paksu, sekä tavallista ulko-ovirakennetta turvallisempi, ääntä eristävämpi, sekä energiatehokkaampi.  92 mm paksu ovilehti antaa siis erinomaisen suojan kylmyyttä ja melua vastaan.

Monipuolisesta mallistosta löytyy sopiva jokaiseen makuun

Tiivin ovimallisto kattaa sopivat mallit jokaiseen käyttötarkoitukseen niin pääoveksi, terassioveksi, kuin varastonoveksikin. Ovimalleja saa myös erityisiin vaatimuksiin vastaavilla palo- ja desibeliovirakenteilla. Tiivin ulko-ovet ovat jaettu kolmeen eri mallistoon: Klassikko, City ja Loft. Klassikko-ovet kunnioittavat perinteitä ja ovat erityisesti suunniteltu remontoitaviin kohteisiin, City-malliston ovet ovat suunniteltu toimivaksi osaksi kaupunkikoteja ja Loft-malliston ovet ovat taas suunniteltu modernien kotien katseenkääntäjiksi. Tiivin mallistosta löytyy myös ajattomat ja ekologiset täyspuiset puuovet, jotka ovat kaunis ja ympäristöystävällinen valinta kodin sisäänkäynnille.

Tiivin oviin on saatavilla tilauksesta kymmeniä eri värivaihtoehtoja ja käytettävissä ovat laajan RAL-värikartaston värit. Puuoviin ja ALU Kuulto parvekeoveen saa valittua lukuisia erilaisia kuultosävyjä Teknoksen kuultosävyvalikoimasta.

Lisävarusteilla nostetaan oven käytettävyys ja turvallisuus uudelle tasolle

Tiivin oviin on valittavissa monipuolisesti erilaisia lisävarusteita, jotka nostavat oven käyttömukavuutta, viimeistelevät sisäänkäynnin ulkonäön, sekä vahvistavat kodin turvallisuutta. Lasiaukolliseen oveen voi esimerkiksi valita koristelasin useammasta eri vaihtoehdosta tuomaan näkösuojaa tai vaihtoehtoisesti erikoislasituksen, kuten auringonsuojalasin ehkäisemään auringon säteilyn aiheuttamaa häikäisyä ja sisätilojen liikalämpenemistä. Oven yläpuolelle asennettava Tiivi Kotivalo valaisee hämärässä ja pimeällä pihan kulkuväyliä ja luo turvallisempaa kulkemista pihapiiriin.

Painikevaihtoehdoilla sisäänkäynnin ulkonäön voi viimeistellä omaan tyyliinsä sopivaksi ja korostaa oven linjakkuutta. Oviin on saatavilla myös pitkävedin, jolloin ovi avautuu avainta kääntämällä tehden oven käyttämisestä kevyttä ja vaivatonta. Ulko-oveen saatavilla olevat älylukitukset helpottavat kotiinpaluuta ja mahdollistavat avaimettoman kulkemisen kotiovesta. Avaimeton kulkeminen mahdollistaa sen, ettei perheen pienimpienkään kohdalla kotiavainten hukkumisesta tarvitse huolehtia.

Tiivi Suunnitteluapu – Vaivattomin tapa valita ovet kotiisi

Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista. Asiantuntijamme suositusten avulla voit valita juuri sinun kotiisi sopivat ikkuna- ja oviratkaisut edellä mainitut tekijät huomioiden.

Tiiviltä saat vain parasta unelmiesi kotiin. Markkinoiden parhaat tuotteet, kattavimmat takuut ja maksuton Suunnitteluapu-palvelu tekevät Tiivistä ylivoimaisen valinnan. Mittatilaustyönä valmistetut kotimaiset laatuikkunat ja -ovet kohentavat talosi ilmettä ja nostavat sen arvoa kymmeniksi vuosiksi. Samalla asuinmukavuus paranee – eikä lämpökään karkaa harakoille.