TULOSSA: Uusi paksumpi ulko-ovirakenne

Syyskuussa myyntiin tuleva uusi 92 mm paksu ovirakenne on nähtävillä ensi kertaa Loviisan Asuntomessuilla Tiivin osastolla.

Pyrimme kehittämään tuotevalikoimaamme jatkuvasti asiakkailta heränneitä tarpeita ja toiveita vastaavaksi, niin ovi- kuin ikkunatuotteidenkin osalta. Kesän 2023 Loviisan Asuntomessuilla, Tiivin messuosastolla on nähtävillä ensimmäistä kertaa uusi paksumpi ulko-ovirakenne, joka tulee myyntiin syksyn aikana.

Paksumpi ulko-ovirakenne on 92 mm paksu, sekä tavallista ulko-ovirakennetta turvallisempi, ääntä eristävämpi, sekä energiatehokkaampi. Ovilehden eristeen (EPS) vahvuus on 79,4 mm ja oven karmissa on lujat ja kestävät liitokset. Ovessa on 35 mm korkea tammikynnys ja kulutukselta suojaavat alumiiniprofiilit. Paksumpi ulko-ovi rakenne antaa erinomaisen suojan kylmyyttä vastaan. Laaja mallisto ja kattavat lisävarusteet ovat saatavilla, kuten perinteisessä ovirakenteessa.

Tutustu paksumman ovirakenteen kuviin alta

ULKO-OVET
ULKO-OVET

ULKO-OVET

Tiivin monipuolisesta ovimallistosta löytyy ulko-ovi kohteeseen kuin kohteeseen. Mallistosta löytyy lasiaukollisia ja umpiovia niin modernin, kuin perinteisemmänkin tyylin tarpeisiin.

OVIEN LISÄVARUSTEET
OVIEN LISÄVARUSTEET

OVIEN LISÄVARUSTEET

Lisäominaisuuksilla ja -varusteilla voi ovesta viimeistellä juuri haluamansa. Lisävarusteilla ovesta saa kestävämmän, tyylikkäämmän ja turvallisemman.

LOVIISAN ASUNTOMESSUT 2023
LOVIISAN ASUNTOMESSUT 2023

LOVIISAN ASUNTOMESSUT 2023

Tiivin tuotteita löytyy Loviisan Kuningattarenrannassa järjestettäviltä Asuntomessuilta kolmesta eri kohteesta. Tiivin osasto löytyy Kannustalon paritalojen kohdenumeroiden 3. ja 4. yhteydestä.