Tiivi mukana Tuusulan Asuntomessuilla

Kesän 2020 Asuntomessut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuiston ainutlaatuisella alueella 3.-30.8.2020. Jo kolmatta kertaa Tuusulassa järjestettävät Asuntomessut esittelevät kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämäiseen yhteisöön, jossa viljapellot ja luontopolut lähtevät suoraan kotien takapihoilta.

Tiivin kotimaisia ikkunoita ja ovia onkin nähtävissä tänä vuonna useammassakin messukohteessa. Tiivin ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät energiatehokkuus, korkea laatu ja innovatiiviset ominaisuudet ja ne ovatkin räätälöitävissä aina talon ja sen ympäröivän ympäristön vaatimusten mukaan.

Ollikaisen Hirsirakenteen kohteeseen 22 on valikoitu taulumaisen kauniit Tiivin Kristalli-ikkunat. Tiivi Kristalli -ikkuna on alansa edistyksellisin ikkunaratkaisu, joka sisältää lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten piilossa olevat saranat. Viimeistellyt rakenneratkaisut ja säänkestävät sekä tiiviit materiaalit tuovat säästöjä energiakustannuksiin ja lisäävät asumismukavuutta. Kotisi ikkunat eivät vain näytä hyvältä, ne ovat myös käyttömukavuudeltaan ylivertaiset.

Rakennat sitten uutta tai remontoit vanhaa, ikkunoita valitessa kannattaa aina huomioida mobiiliverkon toimivuus sisätiloissa. Uudet energiatehokkaat rakennukset ja ikkunat vaimentavat mobiilisignaalia. Tiivi Connect Antennilasi varmistaa, että puhelut ja mobiilidatayhteydet toimivat sisällä nyt ja tulevaisuudessa energiatehokkaimmissakin rakennuksissa. Antennilasi asennetaan tehtaalla valmiiksi, eikä se vaikuta asennusprosessiin tai muihin ikkunan ominaisuuksiin. Antennilasin voi asentaa kaikkiin mallistomme ikkunoihin.

Tiivi BLACK, tyylikäs kokonaan musta ikkuna puhuttelee tyylikkyydellään. Mustien puitteiden lisäksi välissä olevat mekanismit ovat sekä sisä- että ulkopuolelta mustia. Tiivi BLACK ikkunaa on saatavilla kiinteänä ja avattavana ikkunana. Lisäksi Tiivin ikkunoihin ja oviin on saatavilla monia erilaisia lasitusratkaisuja. Lasitus kannattaakin miettiä tarkkaan ympäristön vaatimukset huomioon ottaen. Oikeilla lasivalinnoilla voidaan vaikuttaa tuotteen ääni- ja lämmöneristävyyteen sekä antamaan suojaa auringon lämpösäteilyä vastaan.

Tiivi palvelee uudis- ja saneerausrakentajia yli 40 vuoden kokemuksella. Tiivin ISO9001 sertifioidulla ikkuna- ja oviasennustyöllä on 10 vuoden takuu. Tiiviltä saat Suomen parhaat ikkunat ja ovet asennettuna parhailla takuilla.
– Tiivi Enemmän kuin ikkuna.

Näyttelyosastomme sijaitsee kohteen 22, Townhouse Rokka, yhteydessä, joka on Ollikaisen Hirsirakenteen tyylikäs ja moderni hirsirakenteinen kaupunkipientalo.

Tiivin Asuntomessukohteita Tuusulassa 2020:

Kohde 22 Ollikainen
Kohde 23 Ollikainen
Kohde 12, 15, 21 Kastelli
Kohde 18 Mammuttikoti