Tiivi mukana Tuusulan Asuntomessuilla

Kesän 2020 Asuntomessut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuiston ainutlaatuisella alueella 3.-30.8.2020. Mobiilidatan toimivuuden mahdollistava Tiivi Connect Antennilasi on valittu kolmeen energiatehokkaaseen asuntomessutaloon.

Energiatehokkaan rakentamisen ratkaisut kuten paksut seinärakenteet, metallikalvoiset eristeet ja selektiivi-ikkunat voivat estää mobiilipuhelinten ja mobiilidatayhteyksien toimivuutta. Uusi Tiivi Connect Antennilasi tuo mobiilisignaalin sisälle energiatehokkaimmissakin rakennuksissa.

Täysin suomalainen innovaatio mahdollistaa toimivat puhelin ja mobiilidatayhteydet sisällä nyt ja tulevaisuudessa. Ikkunan selektiivilasissa oleva lähes huomaamaton, laseroitu kuvio toimii antennina, joka vastaanottaa ja jakaa signaalin erittäin laajalla keilalla koko huoneeseen. Tiivi Connect Antennilasiin voi tutustua asuntomessuilla kohteissa 18 Villa Lehtelä, 22 Townhouse Rokka ja 23 Villa Ormax.

Tiivi Kristalli on ikkunoiden ja ovien edelläkävijä

Tiivi Kristalli -ikkuna ja ovimallisto sisältävät lukuisia edistyksellisiä ominaisuuksia. Tiivi Kristalli -ikkunoiden ja ovimalliston elegantin tyylin viimeistelevät piilossa olevat saranatSisäänkelautuvat kaihdinnarut tuovat ikkunaan helppoutta ja turvallisuutta. Tiivin ikkunoihin saatava Tiivi Siitepölyverkko mahdollistaa terveellisemmän sisäilman. Auringonsuojalasit estävät auringon lämpösäteilyä ja lisäävät asumismukavuutta. Rakenneratkaisut ovat viimeisteltyjä ja materiaalit laadukkaita sekä kestäviä. 

Uutuus Tiivi BLACK kokonaan musta ikkuna puhuttelee tyylikkyydellään. Mustien puitteiden lisäksi välissä olevat mekanismit ovat sekä sisä- että ulkopuolelta mustia. Tiivi BLACK ikkunaa on saatavilla kiinteänä ja avattavana

Ainoana Suomessa ISO9001 sertifioitu asennustyö 10 vuoden takuulla

Tiivi palvelee uudis- ja saneerausrakentajia yli 40 vuoden kokemuksella. Tiivin ISO9001 sertifioidulla ikkuna- ja oviasennustyöllä on 10 vuoden takuu. Tiivin palvelukokonaisuudella haluamme tehdä rakentamisesta ja asumisesta mukavampaa, helpompaa ja turvallisempaa. – Tiivi on enemmän kuin ikkuna.

Näyttelyosastomme sijaitsee kohteen 22, Townhouse Rokka, yhteydessä, joka on Ollikaisen Hirsirakenteen tyylikäs ja moderni hirsirakenteinen kaupunkipientalo.

Tutustu Tiivin Asuntomessukohteisiin:

Kohde 22 & 23: Ollikaisen Hirsirakenne – Townhouse Rokka & Villa Ormax
Kohde 21 & 15: Kastelli – Kuori 115 & Kuori 125
Kohde 12: Kastelli – Villa Hiili
Kohde 18: Talo Lehtelä
Kohde 4: Paritalo Veljesteco