Asumisen uusi aika -tapahtuma kokosi yhteen taloyhtiöasumisen kuumimmat puheenaiheet

Tiivi oli mukana kevään tärkeimmässä taloyhtiötapahtumassa, Asumisen uusi aika. Kotitalon järjestämä virtuaalitapahtuma kokosi yhteen taloyhtiöasumisen tärkeimmät asiat, kuten mobiilisignaalin varmistamisen ikkunaremontin yhteydessä.

Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma järjestettiin keskiviikkona 19.5.2021 kello 16.30-19.30. Tiivi oli tapahtumakumppanina mukana asiantuntijapuheenvuorolla kertomassa mobiilisignaalin varmistamisesta taloyhtiön ikkunaremontin yhteydessä. Taloyhtiömyynnin liiketoimintapäällikkömme Jani Harja kertoi miten nykyelämän tarpeet ja tottumukset asettavat yhä suurempia vaatimuksia ongelmitta toimiville yhteyksille. Kasvavan datan määrä, teknologian kehitys sekä tiivis ja energiatehokas rakentaminen aiheuttavat haasteen toimivan mobiiliyhteyden takaamiseksi osana jokapäiväistä arkea.

Virtuaalisella messuständillämme jatkoimme keskustelua Tiivi Connect Antennilasista, joka on patentoitu ratkaisumme sisätilojen mobiilikuuluvuusongelmiin, sekä sujuvasta taloyhtiön ikkunaremontista. Keskustelua herätti lisäksi mm. ikkunoiden ja ovien mahdollinen huolto taloyhtiössä sekä ikkunoiden ja ovien kierrätys. Markkinajohtajana haluammekin toimia esimerkkinä muille alan toimijoille ja asettaa korkean standardin vastuullisen kierrätyksen osalta. Olemme tällä hetkellä ainoa ikkuna- ja ovivalmistaja Suomessa, joka kierrättää 100 % vanhoista ikkunoista ja ovista jäävästä materiaalista.

Toimme osallistujille esille tarjoamamme Taloytiö-palvelun, jonka kautta taloyhtiön edustaja, isännöitsijä tai jopa suunnittelija voi varata etätapaamisen asiantuntijamme kanssa. Voit varata vaikka ’ikkunavartin’ tai pidemmän tapaamisen, joka räätälöidään juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Haluamme korostaa, että taloyhtiön hallituksilla on suuri rooli taloyhtiön ikkunaremonttiprosessissa, eikä vastuu ole vain isännöitsijällä.  Maksutonta Taloyhtiö -palvelua voidaan hyödyntää monipuolisesti ikkunaremontin suunnittelun eri vaiheissa.

Kiitämme kaikki tapahtumaan osallistuneita sekä ständillämme vierailijoita mukavasta tapahtumasta sekä mielenkiintoisista keskusteluista. Haluamme korostaa, että me voimme ikkuna- ja oviremonttien vahvana ammattilaisena taata, että meiltä löytyy aina asiakkaan arvoja ja tarpeita vastaavat ratkaisut.