terassin_parvekeovi_pitkasuljin_tummanharmaa_rr23

Tiivi Terassi Alu

Tiivi Terassi Alu on ulosaukeava, lasiaukollinen parvekeovi. Se sopii mainiosti sekä kerrostalon parvekeoveksi että pientalon terassioveksi. Ulkopuolen alumiiniverhoilu tekee ovesta kestävän ja helppohoitoisen vaativissakin olosuhteissa.

Alumiinilevyillä ja kertopuurungolla vahvistetun rakenteen ansiosta ovilevy on luja ja pysyy varmasti suorana. Oven U-arvo on valitusta lasituksesta riippuen 0,8–0,9 W/m²K.

Valoaukon koko voidaan määritellä täysin vapaasti aina kokolasiseen oveen asti. Tällöin ikkunan alareuna on vain 118 mm korkeudessa kynnyksen alareunasta. Tyylikkään ja huolitelllun vaikutelman aikaansaamiseksi voidaan esimerkiksi oven lasiaukon alareuna sijoittaa samalle tasolle vieressä olevan ikkunan kanssa.  

Parvekeoven vakiovarustukseen kuuluu oven tiiviisti useammalla teljellä sulkeva pitkäsulkija. Pitkäsulkijaan kuuluu aina aukipitolaite, joka lukitsee avatun oven haluttuun asentoon kahvaa kääntämällä. Lisävarusteena oveen voi valita Abloyn tai DORMAn lukkorungon. 

Mikäli ovi asennetaan usein käytettäväksi takaoveksi, sen voi vaihtoehtoisesti varustaa ulko-ovissa käytettävällä keskilukolla. Keskilukon mukana tulee DORMA-lukkorunko ja säädettävä vastarauta. Vaihtoehtona on saatavilla myös Abloyn lukkorunko sekä ovijarru, jonka ansiosta tuuli ei pääse riepottelemaan avattua ovea. 

Tiivi Terassi Alu on saatavana myös pariovena ja levikkeellisenä ovena. Lasiaukkoon on saatavilla irrotettava koristeristikko. 

Oven sisäpuoli on maalattu valkoiseksi (värisävy puolihimmeä NCS S 0502-Y), ulkopuolen alumiiniprofiilien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010, tummanharmaa RR23 ja tummanruskea RR32. Kynnys on kestävää ja tyylikästä tammea ja suojattu lisäksi alumiiniprofiililla.