Asuntomessut 2018 Pori messualueen kartta

Porin kesän 2018 messualue sijaitsee Kokemäenjoen rannalla vastapäätä Kirjurinluotoa. Kartta: Osuuskunta Suomen Asuntomessut.

Asuntomessut Porissa 

Asuntomessut Kokemäenjoen rannalla 6.7.–5.8.

Kesän 2017 Asuntomessut järjestettiin upealla Saimaan rantatörmällä, mutta kesäksi 2018 siirrytään reipas harppaus länteen. Asuntomessualuetta rakennetaan parhaillaan Karjanrannan alueelle Kokemäenjoen rannalle. Pori Jazzissa ja muissa tapahtumissa käyneille tutulle Kirjurinluodolle pääsee messualueelta siltaa pitkin. 

Asuntomessut ovat innostava tilaisuus sekä uuden talon rakentajalle että vanhan remontoijalle. 

Messujen teemaviikoilla esitellään älykkäitä konsteja, joilla jokainen voi muuttaa omaa elämäänsä pykälän onnellisemmaksi ja helpommaksi. Messualueelle rakennetaan 28 pientaloa, joiden lisäksi Karjanrannassa on korjausrakentamiskohde, rivitalo, palvelutalo ja päiväkoti. Asumisen uusiin mahdollisuuksiin voi tutustua kaikkiaan 34 messukohteessa.

Porin Karjanranta on vanha teollisuusalue, joten messurakentaminen kohentaa merkittävästi Porille ominaista jokimaisemaa. Läheinen Kirjurinluoto tarjoaa asukkaille upeat ulkoilumahdollisuudet. 

Kerromme näillä sivuilla jatkossa Tiivin kohteista asuntomessuilla sekä kiinnostavimmista ikkuna- ja ovi-innovaatioista. 

Lue lisää kesän 2018 asuntomessuista

Tulevat asuntomessut

Ota yhteyttä