Asuntomessut 2018 Pori messualueen kartta

Porin kesän 2018 messualue sijaitsee Kokemäenjoen rannalla vastapäätä Kirjurinluotoa. Kartta: Osuuskunta Suomen Asuntomessut.

Asuntomessut Porissa 

Asuntomessut Kokemäenjoen rannalla 6.7.–5.8.

Kesän 2018 Asuntomessut järjestetään harvinaisessa maisemassa, aivan Kokemäenjoen rannalla. Modernin ja tiiviin asuinalueen suunnitteluun on otettu vaikutteita puutalokaupunginosista. Asuntokoko on maltillinen, joten suurilla ikkunoilla tuodaan moneen kotiin lisää avaruutta ja etenkin auringonvaloa.

Asuntomessut ovat innostava tilaisuus sekä uuden talon rakentajalle että vanhan remontoijalle. 

Tiivin messuosaston löydät Mammuttikoti Luodon (kohde 23) piharakennuksesta. Messuosastollamme pääset tutustumaan premium-luokan Tiivi Kristalli -ikkunoihin ja oviin sekä älykkääseen Tiivi Connect -tuoteperheeseen.

 • Asuntomessut Porissa 6.7.–5.8.2018
 • Avoinna kuukauden ajan joka päivä klo 10-18.
 • Tiivin messuosasto: Mammuttikoti (kohde 23)
 • Osta ennakkoliput asuntomessuille: https://liput.asuntomessut.fi/

Asuntomessut rakennettiin vanhalle teollisuusalueelle

Porin Karjaranta on vanha teollisuusalue, joten messurakentaminen kohentaa merkittävästi Porille ominaista jokimaisemaa. Vaikka alue on aivan kaupungin tuntumassa, Pori Jazzissa ja muissa tapahtumissa käyneille tutulle Kirjurinluodolle pääsee messualueelta siltaa pitkin. 

Messualueelle sijoittuu 28 pientaloa, joiden lisäksi Karjanrannassa on korjausrakentamiskohde, rivitalo, palvelutalo ja päiväkoti. Asumisen uusiin mahdollisuuksiin voi tutustua kaikkiaan 34 messukohteessa.

Messut esittelee älykkäitä konsteja kotiin

Messujen teemaviikoilla esitellään älykkäitä konsteja, joilla jokainen voi muuttaa omaa elämäänsä pykälän onnellisemmaksi ja helpommaksi. Nykypäivänä merkittäviin uusiin ratkaisuihin kuuluu mm. Tiivi Connect Antenni -ikkuna, joka parantaa merkittävästi kännyköiden ja mobiilidatan toimivuutta sisätiloissa.

Lue lisää Tiivin älykkäistä asumismukavuutta parantavista ratkaisuista

Messualueelle saapuminen

Messujen pysäköintialue on Raatimiehenluodolla keskustan pohjoispuolella. Pysäköintialueelta pääsee päivittäin non-stop -bussilinjalla suoraan asuntomessualueelle. Toinen messubussilinja palvelee joukkoliikenteen käyttäjiä ja kulkee linjalla asuntomessualue – matkakeskus – asema-aukio – Kauppatori – kauppakeskus Puuvilla.

Asuntomessujen aikana kaupungista pääsee ilmaiseksi myös Yyterin kuusi kilometriä pitkälle hiekkarannalle. Perille pääsee messulippua näyttämällä Porin torilta lähtevällä Porin Linjojen normaali suora linja Yyteriin Porin torilta on maksuton kaikille, joilla on messulippu.

Tiivin messukohteet 2018

Kohde 5 Herukka / Kastelli

Eläkeläispariskunnan toimivan, 82 m2:n kodin sydämen muodostaa avara tupakeittiö, jonka ikkunat ja parvekeovi avautuvat terassille. Täyslasinen terassinovi jatkaa tyyliltään saumattomasti olohuoneen kahden suuren, lattiaan asti ulottuvan ikkunan linjaa. Pihassa on lisäksi 40 m2 harrastetila.

Messukohteen perustiedot

 • Näytteilleasettaja: YH-Asunnot Oy
 • Talotehdas: Kastelli-talot Oy
 • Puutalo 82,5 m2, 3 h + k (2 mh ja tupakeittiö, khh, klh + sauna)

Kohde 15 Viva 109 / Kastelli

Modernissa kaksikerroksisessa kodissa on panostettu oleskelutiloihin on panostettu. Alakerran suurehkon olokeittiön ja yläkerran valoisan aulatilan tyylikkäät, korkeat ikkunarivistöt aukeavat terassille.

Messukohteen perustiedot

 • Näytteilleasettaja ja rakennuttaja: Kastelli-talot Oy
 • Puutalo 121m2, 4h + k (2 mh, olokeittiö, työ/vieras/tv-huone, khh/kph/s, 2 wc)

Kohde 19 Kiramo / Kastelli

Nelihenkiselle perheen kodin suunnittelun lähtökohtina ovat olleet tehokkaat neliöt, säilytystilat, energiatehokkuus ja uusiutuvan energian hyödyntäminen.

Messukohteen perustiedot

 • Näytteilleasettaja: Porin kaupunki, tekninen toimiala
 • Talotehdas: Kastelli-talot Oy
 • Puutalo 119 m2, 4h + k (4 h, k, khh ja sauna, pihassa kahden auton autokatos ja varasto)

Kohde 22 Jokiduo / Wienerberger

Jokiduo on kahden klassisen modernin, massiivisista Porotherm-kennoharkoista rakennetun erillistalon kokonaisuus. Kokemäenjoen vehreät näkymät on hyödynnetty kiinnittämällä erityistä huomiota sisätilojen jatkuvuudelle katettujen terassien ja parvekkeiden kautta kohti jokirantaa. Siihen tarjoavat mahdollisuuden Klas1:n huippuluokan maisemaikkunat. Ovet on valittu Tiivin korkeatasoisesta Kristalli-ulko-ovimallistosta.

Messukohteen perustiedot

 • Näytteilleasettaja: Wienerberger Oy Ab
 • Tiilitalo 130 m2 + autotalli ja tekninen tila + autokatos (4h + avokeittiö)
 • Runkomateriaali: Porotherm-kennoharkot

Lue lisää kesän 2018 asuntomessuista

Tulevat asuntomessut

Ota yhteyttä