Asuntomessut Mikkelissä 2017 Kannustalon kohde Saimaan rantakalliolla

Tiivin maisemaikkunat pääsevät oikeuksiinsa Kannustalon upeassa asuntomessukohteessa, josta avautuvat näkymät Saimaalle. 

Asuntomessut Mikkelissä 

Asuntomessut 2017 Saimaan rannalla 14.7.–13.8.

Kesän 2017 asuntomessualue sijaitsee Saimaan rannalla, kolme kilometriä Mikkelin keskustasta etelään. Koko alueen suunnittelussa on haluttu hyödyntää täysimääräisesti järvimaisema, joten suurjärven selkä näkyy miltei jokaiselle tontille.

Asuntomessut ovat innostava tilaisuus sekä uuden talon rakentajalle että vanhan remontoijalle. 

Messualueen erikoinen nimi johtuu tarinan mukaan Kirkkopuistossa 1754–1806 sijainneesta Mikkelin pitäjän vanhasta kirkosta, joka katosi kirkkomatkalaisilta näkyvistä Varsavuoren paikkeilla. Tästä alueesta tuli Kirkonvarkaus. 

Messutarjous: älylukko kaupan päälle

Tiivin asuntomessutarjous: omakotitalon remontoijille Tiivi Kristalli -oviin älylukitus ilman lisähintaa. Älylukko asennetaan käyttövalmiiksi tehtaalla, joten käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta. Lue lisää tarjouksesta.

 

 


Kohde 6 Kannustalo

Kannustalo: Harmaja Saimaa

Asuntomessut Mikkelissä 2017 Kannustalo

Tiivin ykköskohde Mikkelin asuntomessuilla on Kannustalon Harmaja Saimaa. Omarantaisen tontin ja Saimaa-näkymien hyödyntäminen on ollut suunnittelun lähtökohta: isot Tiivi Kristalli -maisemaikkunat yhdistävät sisätilat Saimaan rantamaisemaan ja tuovat huikeat järvinäköalat osaksi sisustusta. 

Kannustalo Harmaja Saimaan korkean oleskelutilan järvenpuoleinen seinä on lähes kokonaan ikkunaa. Terassille kuljetaan oleskelutilan liukuovesta ja viereisen makuuhuoneen parvekeovesta. Suuret ikkunat tuovat ilmettä myös Harmaja Saimaan kuntosali-tilaan ja ullakkokerroksen parvekkeelliseen makuuhuoneeseen.

Lue lisää Harmaja Saimaasta »


 

Kohde 18 Muurametalot

Muurametalot: Muuramen Helmi

Asuntomessut Mikkelissä Muurametalot

Muuramen Helmi on modernia puutalorakentamista edustava pienen perheen koti. Reilun sadan neliön asuinpinta-alaa täydentää rannan puolella oleva kookas terassi. Lattiapinnasta alkavat kookkaat Tiivi-ikkunat ja lasiovet tuovat runsaasti valoa sisätiloihin ja avaavat Saimaan rantamaisemat rantatörmällä sijaitsevan talon oleskelutiloihin.


Kohde 24 MinunLOFT

MinunLOFT: MinunVALO

MinunVALO asuntomessut loft ikkunaseinä Saimaalle

MinunVALOn avattavat ikkunat ovat Tiivi Kristalli Kippi-ikkunoita. Niiden erikoisheloitus mahdollistaa muun muassa turvallisen tuuletuksen.

Teräsrunkoisia loft-taloja rakentavan MinunLOFTin messutalossa olevat oleskelutilan suuret ja korkeat maisemaikkunat ulottuvat 4,5 metrin korkeuteen. Kahdelle seinälle asettuvat olohuoneen Tiivi Kristalli -ikkunat tarjoavat upean järvimaiseman. Hienostuneesti ikkunoiden tyyliin sovitetusta liukuovesta on pääsy terassille samoihin Saimaan maisemiin. Maisemaikkunat ovat myös osa alakerran spa-osastoa. Jopa kylpyammeessa rentoutuessa ympärillä on maisema, jossa silmä ja mieli lepää.

MinunVALOn ikkunoissa on käytetty tyylikkäitä kiinteän ja avattavan ikkunan yhdistelmiä.  Suomalaisiin oloihin suunniteltu Kristalli-malliston kiinteän ja avattavan ikkunan yhdistelmä mahdollistaa maksimaalisen valoaukon, yhteensopivan ulkoasun ja erinomaisen toimivuuden molemmissa osissa.

Lue lisää MinunVALOsta » 


 

Kohde 30 Kastelli-talot

Kastelli-talot: Kastelli City

Asuntomessut Mikkelissä Kastelli-talojen kohde Kastelli City

Kompaktin kokoinen Kastelli City on kaksihenkiseen perheen käyttöön rakennettu koti, jossa yhdistyy perinteisiä muotoja ja moderneja ratkaisuja. Kookkaat Tiivin maisemaikkunat alkavat läheltä lattiapintaa ja tuovat runsaasti valoa olohuoneeseen.

Ota yhteyttä