Yhdistelmäikkuna – sopii jokaiseen sisustukseen

Tiivi Maisema -ikkunaan on nyt saatavilla myös avattava ikkunaosa. Samaan ikkunakarmiin on saatavilla sekä kiinteä että avattava osa niin, että lopputulos on minimalistinen ja tyylikäs.

Kiinteät ikkunat maksimoivat ikkuna-aukon koon ja yhtenäisen lasipinnan, mutta voivat herättää pohdintaa huoneen tuuletusmahdollisuudesta. Tiivin vastine haasteeseen on uusi yhdistelmäikkuna, jossa kiinteän Maisema-ikkunan parina on avattava ikkunaosa joko sivusaranoituna tai kippitoimintoisena, jolloin ikkuna on sivu- ja alasaranoitu. Suuret ikkunat ovat nykyisin suosittuja ja usein nämä ulottuvatkin lähes lattiatasosta kattoon saakka. Kippitoiminto mahdollistaa turvallisen tuulettamisen myös lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa ilman huolta ulospääsystä.

Viimeistelty lopputulos lisävarusteilla

Yhdistelmäikkunan tuuletusikkunaan voi totuttuun tapaan valita hyönteispuitteen tai siitepölyverkon, jolloin tuulettaa voi huoletta myös siitepöly- ja hyttyskaudella. Molempiin ikkunaosiin on mahdollista valita kätevät sälekaihtimet tai tyylikkäät Visor-vekkikaihtimet, joiden avulla saa luotua näkösuojaa tai hämärrettyä tilaa ulkoa tulevalta luonnonvalolta.

Lasitusvalinnoilla voi vaikuttaa esimerkiksi mobiilikuuluvuuden läpäisevyyteen ja auringonsäteiden lämmittämään sisäilmaan. Tiivi Connect antennilasi vahvistaa mobiilisignaalia operaattorista riippumatta eli nettiyhteyden tai puhelinkuuluuden ongelmista ei tarvitse kärsiä. Auringonsuojalasi taas estää sisätilojen lämpenemistä ja suojaa auringon häikäisyltä.

Keski-Euroopan henkeä Pohjolan vaatimuksiin vastaten

Tiivin kippi-ikkuna on Keski-Euroopasta tuttu tuote, mutta Suomen ankariin sääolosuhteisiin sovitettuna. Energiatehokkuus, ääneneristävyys ja karmisyvyydet ovat linjassa muiden Tiivin tuotteiden kanssa eli ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Kippi-ikkunan sivu- ja alasaranoinnin ansiosta ikkunaan on saatu luotua kolme toimintoa: tuuletus-, avaus- ja kiinniasento, jotka kaikki toimivat samalla painikkeella eri suuntiin kääntämällä.

Yhdistelmäikkunan puhtaana pitäminen on todella vaivatonta. Kiinteän Maisema-ikkunan tavoin myös tuuletusikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa sen ollessa yksilehtinen. Tuuletusikkunan pesu ei ole koskaan ollut näin helppoa!