Ominaisuuksiltaan ylivertainen nelilasinen Kristalli-ikkuna

Tiivin Kristalli-ikkuna on alansa edistyksellisin ikkunaratkaisu, jonka nelilasinen versio on ylivertaisen energiatehokas ja ääntä eristävä. Nelilasinen Kristalli-ikkuna on energialuokaltaan peräti A++.

Kristalli-ikkunassa yhdistyvät ennennäkemätön helppokäyttöisyys, tyylikäs muotoilu ja vuosikymmeniä kestävä rakenne. Nelilasinen Kristalli 2+2 on lämpöikkunarakenne, joka varmistaa ylivertaisen energiatehokkuuden, ääneneristävyyden ja auringonsuojan. Kristalli 2+2 ikkunan molemmissa puitteissa on kaksinkertainen eristyslasielementti.

Kristalli-ikkunan poikkeuksellisen innovatiivinen ominaisuus on täysin huomaamattomat, karmin ja puitteen väliin asetetut piilosaranat, jotka kestävät reilusti painoa eli mahdollistavat suurikokoistenkin ikkunoiden avaamisen ilman lisätukea, sekä tekevät ikkunan ulkonäöstä viimeistellyn ja siistin. Piilosaranat ovat mahdollistaneet myös suurempien avattavien ikkunoiden valmistamisen, sillä kestävät painoa reilusti enemmän kuin tavalliset, ikkunoissa tyypillisesti käytettävät pulttisaranat.

Kristalli-ikkunassa on myös edistyksellinen kehälukitusjärjestelmä, joka mahdollistaa koko ikkunan avaamisen yhdestä painikkeesta. Painiketta kääntämällä kaikki lukituskielet lukittuvat yhtäaikaisesti ja myös avautuvat yhtä aikaa. Lukituskieliä on ympäri ikkunaa eli puitteen ulkoreunan lisäksi myös ylä- ja alareunassa, joten ikkuna sulkeutuu todella tiiviisti ja lämpö ei pääse karkaamaan sisätiloista. Suurissa tuuletusikkunoissa on portaaton tuulijarru, joka voidaan lukita mihin tahansa asentoon tarpeen mukaisesti.

Markkinoiden jykevimmällä rakenteella varustettu Kristalli-ikkuna on perusrakenteeltaan, kuten muutkin puu-alumiini-ikkunat, mutta sisäkarmin erityinen vahvuus ja kahdesta puusta liimattu puite tekee rakenteesta erityisen jämäkän ja kestävän. Puukarmissa ja sisäpuitteessa on sormiliitokset, jotka tekevät rakenteesta vääntymättömän ja erinomaisesti lämpöä eristävän. Alumiiniverhouksen, ulkopuitteen ja naulattoman listoituksen nurkkien jiiriliitokset ovat kestävät ja siistit.

Ylivertaisen energiatehokkaaseen nelilasiseen Kristalli-ikkunaan on saatavilla vastaavasti lisävarusteita, kuin kolmilasiseen Kristalli-ikkunaan. Nelilasisuus ei poissulje lisävarusteita, kuten erilaisia lasituksia Auringonsuojalasista, Turvalaseihin ja Antennilasiin. Huurtumattoman lasin käyttäminen nelilasisessa Kristalli-ikkunassa on vakio, sillä energiatehokkaat ja tiiviit rakennusmateriaalit voivat aiheuttaa normaalin huurtumisilmiön synnyn ja huurtumaton lasi ehkäisee tätä tehokkaasti. Myös sälekaihtimet, vekkikaihtimet ja ristikot ovat vapaasti valittavissa Kristalli 2+2 ikkunaan.

Katso video ja anna Kristallin muuttaa käsityksesi ikkunoista