Näin valmistaudut omakotitalon ikkunaremonttiin

Tiivin ammattilaisten suorittama ikkunaremontti on asukkaalle helppo rasti. Koko remontti on usein ohi vain yhdessä päivässä. Kerromme videolla, kuinka voit valmistautua remonttiin!

Onko kotiisi pian tulossa ikkunaremontti? Katso videolta, kuinka voit parhaiten valmistautua ikkunaremonttiin.

Ammattilaisen tekemä ikkunaremontti on usein valmis jo yhdessä päivässä ja moni asiakas on turhaan huolissaan ikkunaremontin aiheuttaman vaivan määrästä.

Ennen ikkunaremonttia asukkaan täytyykin huolehtia vain muutamasta asiasta.

1. Siivoa ikkunoiden edusta

Varaa ikkunoiden eteen noin 1,5 metriä tilaa. Siirrä esimerkiksi huonekalut, matot ja verhot kauemmaksi ikkunoista.

2. Tyhjennä kulkuväylät

Jätä kodin kulkuväylät vapaaksi asentajia varten. Asentajat suojaavat kodin lattiat matoilla, jottei remontti vahingoita lattioita.

3. Suojaa herkät huonekalut pölyltä

Jos ikkunoiden lähellä on esimerkiksi sänky, sohva tai muu herkempi huonekalu, se kannattaa suojata lakanan tai muovin alulla.

4. Irrota ikkunoista säästettävät osat

Mikäli haluat säästää esimerkiksi lämpömittarin tai muita ikkunoissa olevia osia, otathan ne talteen ennen asentajien saapumista.

5. Etsi lemmikille hoitopaikka

Avoimet ikkuna-aukot saattavat houkutella lemmikin karkuteille. Näin perheen lemmikeille kannattaakin valmiiksi varata hoitopaikka remontin ajaksi.

Täyden palvelun Tiivi Kristalli -asennus

Laajaan Tiivi Kristalli-asennukseen kuuluu lisäksi työmaan lähellä olevien huonekalujen siirto ja suojaus, työmaan siivous ja ikkunoiden pesu.

Kristalli -asennus on vaivaton valinta esimerkiksi silloin, kun ikkunaremonttiin valmistautuminen ja huonekalujen siirtäminen on hankalaa kiireiden tai vaikkapa asukkaiden korkean iän vuoksi.