Tiivin kohtaavapuitteisella pariovella maksimoidaan luonnonvalon määrä

Tiivin kohtaavapuitteisessa pariovessa ei ole pystyvälikarmia ovien välissä. Välikarmittomalla pariovella saadaan mahdollistettua suuri kulkuaukko ja sisään tulviva luonnonvalo.

Tiivi Kristalli -ikkunamalliston kanssa ulkonäöltään yhteneväinen ikkunaovi on tyylikäs valinta puitemuotoilunsa ja piilosaranoidensa vuoksi. Modernia tyyliä edustava Kristalli ikkunaovi on muotoilultaan suoralinjainen ja kauniin yksinkertainen. Puu-alumiini-parvekeovi on siis kaksilehtinen kohtaavapuitteinen pariovi ilman pystyvälikarmia. Oven sisälehdet ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Oven painikkeessa on aina vakiona portaaton tuulijarru, jolla oven voi lukita haluamaansa tuuletusasentoon.

Pienikokoisten parvekkeiden ja terassien pelastus

Kohtaavapuitteisessa pariovessa on välikarmittomuuden mahdollistavan suuren kulkuaukon lisäksi matala tammikynnys, jonka yli on vaivatonta kulkea. Matalan kynnyksen ja suuren kulkuaukon ansiosta kohtaavapuitteinen pariovi soveltuu erinomaisesti myös pienikokoisen terassin tai parvekkeen oveksi, sillä se luo näiden avulla tilan tuntua.

Muihin parvekeoviin verrattuna Tiivi Kristalli -malliston ikkunaovella, sekä kohtaavapuitteisella pariovella on ilmiömäinen äänieristys 1+2 lasituksensa ansiosta. Lasitukseksi voi valita myös auringonsuojalasin, joka estää auringon säteilyn aiheuttamaa liikalämpenemistä, huurtumista ehkäisevän lasin, erilaisia kuviolaseja näkösuojaa antamaan tai turvalasin. Valittavissa olevat värisävyt parioven sisä- ja ulkopuolelle ovat valittavissa yhteneväisesti Tiivi Kristalli -malliston muiden tuotteiden kanssa. Sisäpuolen puuosat on myös mahdollista valita kuultokäsittelyllä, jolloin sisäpinta lakataan halutulla sävyllä.

Tiivi Kohtaavapuitteinen pariovi

Minimikoko tasajaolla: 970 x 1690 mm

Maksimikoko: 1790 x 2390 mm

Pintakäsittely: Peittomaalaus RAL- tai RR-värikartan sävyillä. Kuultokäsittely Teknos Woodex sävyillä.

Pintahelat ja saranat: Sisäovilehdessä piilosaranat, ulkolehdessä pulttisaranat. Karmireiät ja -tulpat sisältyvät aina toimitukseen.

U-arvo: 0,95 – 1,0

dB – Rw+Ctr: 35 – 44

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.