Ikkunaremontti rahoituksella

Yhä useampi valitsee huonekalu- ja autokaupoista tutun tavan ostaa uudet ikkunat. Myös Tiivin ikkunaremontin voit siis maksaa sinulle sopivissa kuukausierissä.

Voiko ikkunaremontti olla sijoitus?

Omakotitalon ikkunaremontti on taloudellisesti verrattain suuri ponnistus, mutta todellisuudessa se on sijoitus parempaan energiatehokkuuteen ja asumismukavuuteen. Ikkunaremontin suorittaminen vaikuttaa suoraan rakennuksen lämmityskustannuksiin, jonka lisäksi se nostaa talon arvoa ja luo mukavampaa arkea paremmalla ääneneristyksellä ja mukavilla olosuhteilla ilman viimaa ja vilua. Ikkunaremontti tehdään niin harvoin, että se on syytä tehdä kerralla kuntoon.

Osamaksurahoituksella voi hoitaa joustavasti ikkunaremontin kulut

Useat pienemmätkin hankinnat tehdään nykyään osamaksulla. Myös ikkunaremonttien maksu suoritetaan nykyään useimmiten osamaksulla. Osamaksulla saadaan joustavasti jaettua suurempikin menoerä pidemmälle aikavälille. Myös Tiivin ikkunaremonttiin on saatavilla esimerkiksi autokaupoista tuttu osamaksurahoitus. Rahoituksen avulla kodin tärkeän remontin pystyy maksamaan itselleen sopivissa erissä ilman suuria kertamaksuja.

Tiivin osamaksurahoitus toteutetaan yhteistyössä Osuuspankin kanssa ja osamaksurahoitukseen on saatavilla joustavat maksuehdot, sekä jopa kymmenen vuoden maksuaika. Ehtoja on mahdollista neuvotella uudelleen, jos esimerkiksi elämäntilanne muuttuu ja maksuaikaa tulee muuttaa, tai tarvitsee hakea maksuvapaita kuukausia. Voit neuvotella rahoituksesta paikallisen Tiivi-asiantuntijasi kanssa arviokäynnin yhteydessä ja asiantuntija voi ohjeistaa luottopäätöksen hakemisessa Osuuspankilta.

Ylivertaiset ikkunat alkaen 99 € / kk

Tavanomaisen omakotitalon ikkunaremontti kustantaa keskimääräisesti noin 10 000–15 000 euroa, mutta halutessasi tarkan arvion kotisi ikkuna- ja oviremonttikustannuksista tulisi paikalle pyytää paikallinen Tiivi-asiantuntija arvioimaan tilanne. Arvio on maksuton ja samalla asiantuntija pystyy varmistaa, ovatko ikkunat ja ovet todella jo vaihdon tarpeessa, sekä minkälaisilla ikkunoilla ja ovilla päästään juuri kyseisessä kodissa parhaaseen tulokseen.

Kuukausierän suuruuteen vaikuttaa rahoitettavan remontin hinnan lisäksi maksuajan pituus, joka vaihtelee 6 kuukaudesta 6 vuoteen. Ikkunaremontin budjettia suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon, että asennuksen osuus remontista kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Verohallinnon ohjeen mukaan työn osuudesta voi enimmillään vähentää verotuksessa 2250 €. Kotitalousvähennys on aina henkilökohtainen, joten esimerkiksi pariskunta voi käyttää kotitalousvähennyksiin yhteensä 4500 € vuoden aikana.

Maksuton suunnitteluapu takaa onnistuneen ikkuna- ja oviremontin

Ikkuna- ja oviremonttiin liittyy usein monia kysymyksiä ja mieltä askarruttavia asioita. Tiivin maksuton suunnitteluapu kannattaa hyödyntää jo aikaisessa vaiheessa ikkunaremonttia harkitessa. Asiantuntijoidemme tarjoamalla suunnitteluavulla saat kotisi remontille arvioitua kustannukset, sekä löydettyä parhaat ikkuna- ja oviratkaisut juuri omiin tarpeisiisi. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja nykyaikaisten ikkunoiden ja ovien tarjoamista mahdollisuuksista liittyen ilmanvaihtoon, auringonsuojaukseen sekä mobiilikuuluvuuteen.