Vuoden Tiiviläinen on valloittanut tiiviläisten sydämet jo monen vuoden ajan

Me Tiivillä päätimme järjestää ensimmäistä kertaa Vuoden Tiiviläinen -äänestyksen, jonka kriteereinä olivat mm. työtovereiden arvostus, Tiivi-henkisyys, avuliaisuus sekä iloisuus. Äänestyksen murskavoiton vei meidän aina iloinen Virpi Ihalainen.

Pätevä henkilöstö luo menestyksen. Henkilöstö, sekä innostava työilmapiiri ja -ympäristö ovatkin strategian keskiössämme. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä omassa työssään ja monipuolistaa omaa osaamistaan.

Tiiville töihin TekstiTV:n työpaikkailmoituksen kautta

Vuoden 2020 Tiiviläinen on Virpi Ihalainen, joka työskentelee Tiivillä kuluttajamyynnin assistenttina. Virpi, tai kaikille tuttavallisemmin Vippe, bongasi Tiivin vientisihteerin työpaikan TekstiTV:n työpaikkailmoitusten joukosta vuonna 1998.

Alkuun Vipen työnkuvaan kuului erilaisia vientiasioita, laskutusta sekä puhelinvaihteen hoitamista. Viimeiseen yli 20 työvuoteen on mahtunut monia mielenkiintoisia työtehtäviä, Vippe on toiminut mm. myös Tiivin markkinointiassistenttina. Tänä päivänä Vippe toimii Tiivin kuluttajamyynnin korvaamattomana tukipilarina ja hänen työnkuvansa on varmastikin yksi yrityksen monipuolisimmista, sillä kaikkea mitä hän tekee, on mahdotonta kiteyttää pariin lauseeseen.

– Minulla on yli 20 vuotta takana Suomen parhaassa työpaikassa. Olen saanut seurata Tiivin kasvua 90-luvun lopulta perheyrityksestä osaksi kansainvälistä suurta ja menestyvää yritystä. Vuosiin on mahtunut monta mielenkiintoista sekä opettavaista tapahtumaa ja on hienoa, että olen saanut olla osa niitä, Vippe kertoo.

Vippe kertoo olevansa lottovoittaja, kun on aikanaan päässyt Tiiville töihin ja saanut viettää työuransa innostavassa ja kannustavassa työympäristössä. 43 kilometrin työmatkakin taittuu kevyesti, kun töihin on kiva mennä.

– Tiivi on ihana työnantaja ja meillä pidetään työntekijöistä todella hyvää huolta. Työkaverit ovat tärkeässä roolissa työssä jaksamisessa ja olen iloinen, että vaikka vuodet vierivät, meillä puhalletaan aina yhteen hiileen, Virpi jatkaa.

Vipen yksi tärkeä elämäntehtävä on hädässä olevien kissojen auttaminen. Tämä lämminsydämisyys välittyy myös kaikkeen mitä ja miten hän tekee työssään. Työkaverit ovatkin sitä mieltä, että Vippe on Tiivin positiivisin henkilö, jolta saa apua aina, kun sitä tarvitsee. Me Tiivillä olemme onnellisia siitä, että saamme tehdä yhdessä Vipen kanssa töitä joka päivä.

Muutamien Tiiviläisten perusteluita, jotka antoivat äänensä Virpille:

”Virpi on aina avulias. Hoitaa asioita, jotka eivät välttämättä hänelle edes kuulu.”

”Aivan mahtava ja positiivinen ihminen, jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut.”

”Ilmiselvä valinta, ei tarvitse perusteluja.”

”Ilman Virpiä ei mikään homma toimisi ja business pyörisi.”

”Ehdottomasti firman tärkein työntekijä. Hoitaa työnsä ja enemmänkin.”

”Aina iloinen Vippe! Positiivisuus tarttuu. Myyjien tukipilari.”

”Paras tyyppi organisaatiossa!!!”