Tiivin juuret ovat vahvasti yrittäjyydessä

Tiesitkö, että Tiivin juuret ovat vahvasti yrittäjyydessä? Siksi meilläkin juhlitaan yrittäjiä ja yrittäjyyttä Yrittäjän Päivänä 5.9.

Korkea laatu on Tiiville ylpeydenaihe. Laadukas asennus viimeistelee ikkuna- ja oviremontin. Tiesitkö, että Tiivin asennustyö on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 laatusertifikaatin, jonka ansiosta tarjoamme kaikille asennustöillemme kymmenen vuoden takuun. Laadukkaasta asennustyöstä meillä Tiivillä vastaa asennustyön ammattilaiset, jotka toimivat meillä asentajayrittäjinä.

Tiivillä asentajayrittäjänä toimiva Timo Huhti kertoo, että Tiivillä yrittäjyys on ollut helppoa. Työtä on ollut tarjolla paljon, sillä Tiivi-brändin suosio heijastuu automaattisesti asennusyrittäjien kalentereihin. ”Näin yrittäjällekin apua on aina saatavilla ja Tiivillä on mukava ilmapiiri”, Timo kertoo kokemuksistaan.

Lisäksi Tiivi on vienyt toimintansa parhaana ikkunabrändinä hyvin pitkälle; asentajilla on oma appi ja ajantasainen tieto, kalenteri täyttyy töistä mukavasti, työkalut ja prosessit on viilattu loppuun asti.

”Yrittäjyydessä parasta on omanlaisensa vapaus. Yrittäjänä toimiminen on vastuullista, koska edustat sekä isoa brändiä ja yritystä mutta myös itseäsi. Töitä riittää, kun toimii asiakaslähtöisesti ja huolellisesti. ”

Asennus on Tiivin kruunujalokivi. Hyvät, asiantuntevat asentajat viimeistelevät ainutlaatuisen remonttikokemuksen Tiivin asiakkaille. Koska haluamme tarjota parasta, myös asentajamme ovat parhaita ja pyrimme pitämään heistä hyvää huolta.

”Yrittäjyydessä hienoa on myös se, että voi työllistää. Suomi tarvitsee työllistäviä yrityksiä”, Timo kiteyttää.

On hienoa, että Tiivin yrittäjähenkinen historia jatkaa elämäänsä Timon kaltaisissa yrittäjissä. Hyvää yrittäjän päivää kaikki omat yrittäjämme sekä jokainen upeaa työtä tekevä yrittäjä!

Jos olet kiinnostunut asennusyrittäjyydestä tai haluat lisätietoja, ole yhteydessä
Pienkohteiden osalta Hannu Kariin puh. 0400342427 tai Ossi Kalliokoskeen puh. 0447648293.
Suurkohteiden osalta Vesa Piiroseen puh. 0504624457.