Tiivi-ikkunat Sisustussuunnittelija Helena Karihtalan uuteen kotiin – Osa 1

Sisustussuunnittelija Helena Karihtala ja hänen miehensä ovat valinneet Tiivi-ikkunat uuteen rakenteilla olevaan kotiinsa. Tiivin markkinointijohtaja Minna Keränen kävi tutustumassa kohteeseen ja haastatteli samalla Helenaa heidän uuden kotinsa rakennusprojektin tiimoilta.

Helena Karihtalan ja hänen miehensä entinen koti jäi liian suureksi makuuhuoneiden osalta kun lapset muuttivat pois kotoa. Sopivan tontin löydyttyä into rakennusprojektista kasvoi ja pariskunta halusikin rakentaa sopivan kodin kahdelle aikuiselle.

Tontille rakentuu moderni ja pelkistetty Kannustalon valmistama talo, joka on pohjaltaan Helenan itse suunnittelema. Helena tekee yhteistyötä Kannustalon kanssa ja suunnitelmissa onkin, että kyseinen talomalli saadaan tulevaisuudessa mukaan Kannustalon talovalikoimaan.

Taloon haluttiin suuria ikkuna-pinta-aloja ja ikkunoita valittaessa haluttiin ottaa huomioon muun muassa auringonsuojaus sekä kännyköiden kuuluvuus sisätiloissa. Helena ja hänen miehensä päätyivät Tiivin Kristalli-ikkunoihin, sillä Tiiviltä oli mahdollista saada ikkunat, joihin on saatavilla auringonsuojaus sekä toimivat mobiiliyhteydet mahdollistava Tiivi Connect Antennilasi. Ikkunoiden ulkonäöllä oli myös suuri merkitys ja Helena lisäsikin haluavansa omaan kotiinsa vain parasta.

Helena vinkkasi vielä rakennusprojektiin lähteville kiinnittämään huomiota ikkunoiden ominaisuuksiin, kuten helppokäyttöisyyteen, niiden visuaalisen ulkonäön lisäksi.

Lue lisää Tiivi Connect Antennilasista sekä ikkunoihin saatavista lasivaihtoehdoista.