Osta työtä Suomeen – Valitse kotimainen

Osta työtä Suomeen -päivä on Suomalaisen Työn Liiton järjestämä teemapäivä, jonka tarkoituksena on lisätä kuluttajien tietoisuutta ja muistuttaa heitä suomalaisen työn, sekä kotimaisten tuotteiden ja palveluiden tärkeydestä. Tiivi on halunnut osallistua kyseiseen päivään ja olla yksi suomalaisen työn puolesta puhuja.

Teemapäivällä on tänä vuonna erityinen merkitys niin kuluttajien kuin yritystenkin keskuudessa, sillä korona-aika on kurittanut Suomen taloutta ja vaikuttanut myös monen työllisyyteen ja toimeentuloon. Nyt jos koskaan on siis aika valita kotimaista.

4.12.2020 järjestetyn Osta työtä Suomeen -teemapäivän tarkoituksena on herättää kuluttajat ja yritykset miettimään omia kulutustottumuksiaan sekä valintojaan kotimaisten tuotteiden ja palveluiden osalta. Kuluttamisella on suuri työllistämisvaikutus ja sen lisäksi kotimaisen tuotteen tai palvelun valitseminen on myös vastuullisuusteko. Valitsemalla kotimaisen tuotteen tai palvelun, tukee samalla suomalaista työllisyyttä ja tuotantoa.

Tiivin ikkunat ja ovet ovat suomalaista käsityötä ja ne valmistetaan kotimaisesta sertifioidusta puusta. Tiivin tarina alkoi vuonna 1977 Haapajärvellä keskellä Suomea ja vielä tänäkin päivänä kaikki tuotteemme valmistetaan siellä monenkymmenen vuoden kokemuksella. Kaikilla Tiivin tuotteilla onkin luonnollisesti Avainlippumerkki. Valitsemalla kotiisi Tiivin laadukkaat ikkunat ja ovet, tuet suomalaista työllisyyttä sekä tuotantoa.

Me tiiviläiset teemme väsymättä töitä ihmisten kotien asumismukavuuden, turvallisuuden ja kauniin ulkonäön puolesta eikä tehtaamme, myyntimme tai asennuksemme väsymätön väki luovuta tai pysähdy, vaan me olemme täällä juuri sinua varten.

Nyt jos koskaan on aika luottaa suomalaiseen laatuun sekä vankkumattomaan toimijaan ja varmistaa, että meillä Suomessa riittää töitä. Tarjoamme sinulle innovatiivisimmat ja korkealaatuisimmat ikkunat ja ovet sekä parhaat asiantuntijamme, olemmehan me ikkuna-alan edelläkävijöitä – parhaita alallamme.