Kristalli kippi-ikkuna

Tiivin monipuolinen kippi-ikkuna säästää tilaa ja mahdollistaa helpon ja turvallisen tuuletuksen. Kippi-ikkuna sopii mainiosti myös ranskalaisen parvekkeen oveksi. 

kippi-ikkuna ja maisemaikkuna

Tiivin kippi-ikkuna eli DK-ikkuna on Keski-Euroopasta tuttu tuote, mutta sovellettuna Pohjolan ankariin olosuhteisiin. Sen energiatehokkuus, ääneneristävyys ja karmisyvyydet noudattavat suomalaisia standardeja ja vaatimuksia. Tiivi Kippi -ikkuna on helppo ja vaivaton käyttää, sillä yksipuitteisessa avautuvassa ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa!

Tiivi DK kippi-ikkuna kiinteän ikkunan vieressäKippi-ikkuna on sivualasaranoitu – ikkunassa on siis saranat sekä alareunassa että sivulla. Tämän ansiosta samaan ikkunaan saadaan yhdistettyä kolme erilaista toimintoa: tuuletus-, avaus- ja kiinniasento. Kahvaa toiseen suuntaan kääntämällä ikkuna aukeaa sivulle päin, toiseen suuntaan koko ikkuna kallistuu yläreunasta tuuletusasentoon.  Turvallisessa tuuletusasennossa oleva kippi-ikkuna on raollaan yläreunasta ja päästää raikkaan ilman sitä kautta sisään.

Kippi-ikkunan voit jättää turvallisesti raolleen.

Tyyliltään kippi-ikkuna on siro, kauniin eleetön ja moderni. Voit myös yhdistää yhden tai useamman kippi-ikkunan kiinteisiin maisemaikkunoihin tai voit valita pelkät kippi-ikkunat sopivan kokoisina huoneen ikkunoiksi. 

Kippi-ikkunasta käytetään myös nimeä kääntökippi-ikkuna sekä usein DK-lyhennettä. Se on peräisin saksan kielessä vastaavista ikkunoista käytetystä Dreh-Kipp -termistä – sananmukaisesti kierto-kippi. Mutta toisin kuin Keski-Euroopassa on tapana, Tiivi ei tee kippi-ikkunoita muovista, vaan laadukkaasta puusta. Näin ikkuna on aina vuosienkin jälkeen rakennuksen laatutasoa vastaava ja  tyylikkään näköinen.

Näin kippi-ikkuna toimii

  • Käännä painike ylös: ikkuna aukeaa yläreunasta tuuletusasentoon. 
  • Käännä painike vaakatasoon: ikkuna aukeaa normaaliin tapaan sivusaranoilla. 
  • Käännä painike alas: ikkuna on lukittu. 
Ota yhteyttä