Laadukas ovi kestää aikaa ja katseita

Ensivaikutelma kodista syntyy jo ulko-ovella.

Tyylikkään ulkonäön lisäksi oven täytyy kestää kovaa käyttöä, vaihtelevia sääolosuhteita ja pitää sekä kylmä ilma sekä ylimääräiset äänet loitolla kotoa. Täydellinen ulko-ovi onkin paitsi kaunis katsella, myös tärkeä tekijä asumismukavuuden lisäämisen ja energiakustannusten kurissa pitämisen kannalta.

Meillä Tiivillä ulko-ovet on aina suunniteltu näistä lähtökohdista. Nyt olemme uudistaneet ulko-ovimallistomme niin tyyliltään kuin ominaisuuksiltaan, jotta jokaisella olisi entistä helpompi löytää juuri kotiinsa soveltuva luotettava ulko-ovi.

Piilosaranoilla varustettu ovi on luotettava ja helppokäyttöinen

Kaikissa ulko-ovissamme on nyt vakiona piilosaranat. Piilosaranointi on ainutlaatuinen ominaisuus Tiivin ulko-ovissa. Oven rakenteen sisään upotetut saranat tukevat ovea juuri oikeista kohdista. Piilosaranoinnin ansiosta ulko-ovesi pysyy ryhdikkäästi paikallaan ja ovi on aina kevyt ja vaivaton avata sekä sulkea. 

Erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali ja innovatiivinen tuplatiivistys viimeistelevät markkinoiden tiiveimmän ulko-oven.

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven

Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön. Edistyksellisen rakenteen, huolellisten materiaalivalintojen ja täydellisesti oveen tiivistyvän lasitusratkaisun ansiosta Tiivin ulko-ovi pysyy suorana kestäen aktiivista käyttöä ja Suomen säitä. Edistyksellisen kaksikomponenttimaalaustekniikan ansiosta Tiivi-ovien väri säilyy kirkkaana ja puhtaana pitkään. 

Myönnämme ulko-ovillemme markkinoiden pisimmän, 5 vuoden komponenttitakuun ja 15 vuoden suoranapysymistakuun.

KLASSIKKO, CITY ja LOFT – Kolme mallistoa tyylisi mukaan

Siinä missä toinen kaipaa ulko-ovelta selkeitä linjoja, arvostaa toinen harkittuja yksityiskohtia. Kolme erilaista mallistoa varmistavat sen, että Tiivin ulko-ovilla on helppo ilmentää erilaisten kotien tyylejä, luoda lähtemätön ensivaikutelma ja tuoda ryhtiä julkisivuun.

KLASSIKKO-malliston ulko-ovet on suunniteltu etenkin remontoitavia omakotitaloja ja rivitaloja silmällä pitäen. Perinteitä huokuvat ovet on helppo sovittaa kohteen julkisivuun alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. KLASSIKKO-mallistosta löytyy myös tyylikkäitä ovia uusiin perinnetaloihin.

CITY-malliston ulko-ovet on suunniteltu kestäväksi ja toimivaksi osaksi kaupunkikoteja. Uudisrakentamisen lisäksi pelkistetyn kulmikkaat ovet soveltuvat vanhojen talojen sisäänkäyntien modernisointiin. CITY-mallistosta löytyy valinnanvaraa esimerkiksi puuverhoiltujen talojen, hirsitalojen ja 70–80-lukujen tiilitalojen oviremontteihin.

LOFT-malliston ulko-ovet on suunniteltu modernien kotien katseenkääntäjiksi. Majesteettista ulkomuotoa koristavat oven pintaan upotettavat koristelistat ja naulattomat alumiinilasilistat. LOFT-mallisto soveltuu uudisrakentamiseen ja esimerkiksi funkkistalojen oviremontteihin.

Lisäksi rakennamme kaikki ulko-ovet aina mittatilaustyönä, joten ne ovat monipuolisesti räätälöitävissä myös värityksen ja lisävarusteiden osalta.

Tutustu uusiin ovimallistoihimme »