Connect Antennilasi varmistaa kotiisi toimivat yhteydet

Nykyään suuri osa viestinnästä tapahtuu mobiiliyhteyksien kautta. Energiatehokkaat rakennusmateriaalit aiheuttavat kuuluvuusongelmia sisätiloissa, mutta ikkunoiden Connect Antennilasi tuo avun näihin ongelmiin.

Huomaatko hakeutuvasi puhelimen soidessa ikkunoiden läheisyyteen tai ulos?

Etenkin uudemmissa rakennuksissa käytetyt rakennusmateriaalit ovat erittäin energiatehokkaita ja voivat tahtomattaan estää mobiilisignaalien vapaan pääsyn sisätiloihin. Arkielämässä tämä näkyy puheluiden kuuluvuushaasteina ja mobiilinetin tökkimisenä ja yhteyden pätkimisenä. Kuuluvuusongelmat ovat arjen hankaloittamisen lisäksi myös turvallisuusriski, joten yhteyksien sujuvuuden varmistaminen kotona on tärkeä osa kodin turvallisuutta ja arjen sujuvuutta.

Miten Tiivi Connect Antennilasi toimii?

Tiivi Connect Antennilasi on tutkitusti tehokas ja yhteistyössä antenniteknologian asiantuntijoiden kanssa kehitetty innovatiivinen ratkaisu sisätilojen kuuluvuusongelmien selättämiseen, joka valmistetaan aina Suomessa. Connect Antennilasi ei ole operaattoririippuvainen eikä vaadi sähköä tai heikennä muuten ikkunan ominaisuuksia, kuten ääneneristävyyttä tai energiatehokkuutta.

Connect Antennilasi tarkoittaa sitä, että ikkunan lasin selektiivipintaan on sisällytetty huomaamaton, juuri ja juuri paljaalla silmällä havaittava antennikuvio. Antennilasi jakaa mobiiliverkon keilamaisesti kaikkiin suuntiin varmistamalla kattavan kuuluvuuden, joten käyttäjän sijainnilla huoneessa ei ole merkitystä. Connect Antennilasi ei rajoita muiden lasitusvaihtoehtojen valintaa (esim. huurtumaton lasi tai auringonsuojalasi) ikkunoihin tai sälekaihdinten käyttöä.

Tulevaisuudessa entistäkin tärkeämpi

Rakennustiheys kasvaa jatkuvasti ja uusia tekniikoita kehitetään kovaa vauhtia. Arki pyörii yhä enemmän mobiiliyhteyksien varassa, kun erilaiset kodinkoneet ja valaistuskin on ohjattavissa mobiilisovelluksilla. Esimerkiksi 5G-yhteys tulee vaatimaan nykyistä tehokkaampaa lähetystehoa ja parempaa asunnon signaalinläpäisyä, johon Connect Antennilasilla voidaan vastata. Ikkunaremontin tai uudisrakentamisen yhteydessä kannattaa todella harkita Connect Antennilasia etenkin sellaisten kodin tilojen ikkunoihin, joissa mobiilinetin sujuva toimiminen ja puheluiden kuuluvuus ovat tärkeässä roolissa.

Connect Antennilasin toiminta pähkinänkuoressa