Tiivi osallistui Unelmien työpäivään

Valtakunnallista Unelmien työpäivää vietettiin 2.10. 2020. Päivä kannustaa rikkomaan arjen rutiinit työpaikoilla ja sitä kautta haastaa kaikki työyhteisöt parantamaan työelämää joka päivä.

Meillä Tiivillä työhyvinvointi on tärkeä osa jokapäiväistä työtämme. Koko yrityksemme ottikin osaa kyseiseen työhyvinvoinnin päivään eri tavoin eri toimipisteillä, niin työpaikoilla kuin etätoimistoillakin, kuitenkin koronaohjeistukset huomioiden. Työhyvinvointi koostuu eri tekijöistä ja vastuu työhyvinvoinnin edistämisestä on meillä kaikilla.

Aloitimme Unelmien työpäivän yhteisellä etävenyttelytuokiolla ammattilaisen vetämänä. Tästä oli hyvä jatkaa työpäivää virkeällä ja vetreällä keholla sekä mielellä. Päivän aikana vietimme yhteisiä kahvihetkiä työkavereiden kanssa aulkona kävellen ja samalla syyssäästä nauttien. Osa meistä myös reippaili töihin autoilun sijasta.

Työyhteisö on tärkeä osa työhyvinvointia ja työkaverin päivää piristettiinkin Unelmien työpäivän aikana eri tavoin. Haapajärven tehtaallamme oli työpöydille ilmestynyt työpäivää piristäviä yllätyksiä – Työkaverin pastilleja Tiivi-heijastimen kera. Myös etätoimistoilla pidettiin yhteyttä työkavereihin etäkahvihetkien välityksellä.

Näillä eväillä muistamme taas tehdä arjessa pieniä tekoja työhyvinvoinnin edistämiseksi ja jaksamme kohti syksyä ja talvea!