Tiivin tuotteilla vain parasta Loviisan Asuntomessukoteihin

Suomen suosituimmat asumisen ja rakentamisen messut, Asuntomessut ovat täällä taas ja tänä vuonna upeisiin messukoteihin pääsee tutustumaan 7.7.–6.8. Loviisanlahden itäisellä rannikolla, Kuningattarenrannassa. Tiivi on tuttuun tapaan mukana Asuntomessuilla. Tiivin osasto löytyy kohdenumeroiden 3. ja 4. Kannustalon paritalojen Iso ja Pikku Mainingin yhteydestä koko messujen ajan.

Vuoden teemojen korostaessa monikäyttöisiä tiloja, valaistusta, sekä merellistä ympäristöä ja sen hyvinvoinnista huolehtimista ovat myös ikkunat ja ovet merkityksellisessä roolissa. Jaamme ylpeänä yhdessä Loviisan Asuntomessujen kanssa vastuun kestävämmän huomisen luomisesta ja ympäröivästä luonnosta huolehtimisesta. Ympäristöystävällisistä materiaaleista rakennetut messukodit, joiden tilat ovat ilman suurempia remontteja muokattavissa muuttuviin elämänvaiheisiin, hyödyntävät suuria lasipintoja maisemien tuomiseksi osaksi sisustusta. Kannustalon messukodit kohdenumerot 3. ja 4. Iso ja Pikku Maininki muodostavat kahden paritalon kokonaisuuden, jotka pihapiireineen luovat idyllisen ja toimivan asumisen eri elämäntilanteisiin ja useamman sukupolven yhteisasumiseen. Mediapäivänä 6.7. Kannustalon kohteessa on tavattavissa myös Tiivin asiantuntijoita, joiden kanssa pääsee keskustelemaan ikkuna- ja ovimaailman ajankohtaisista ratkaisuista.

Kohteet 3. ja 4. Kannustalo Iso ja Pikku Maininki

Kannustalon messukodit ovat suunniteltu pohjaratkaisultaan muuntelukykyisiksi erilaisten asukkaiden ja muuttuvien elämäntilanteiden tarpeisiin. Kotien pohjaratkaisuissa on otettu huomioon työskentely- ja harrastusnurkkausten mahdollistaminen eli kodin roolin merkitys laajemminkin, kuin vain kotina. Kohteeseen valitut energiatehokkaat Tiivin Kristalli-ikkunat monipuolisilla lasitusratkaisuillaan varmistavat, ettei lämpöhukkaa pääse ikkunoiden kautta syntymään ja, että ikkunat toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja tekevät asukkaiden arjesta sujuvaa.

Tiivin edistyksellinen ja markkinoiden kaunein avattava Kristalli-ikkuna loistaa Kannustalon paritaloissa minimalistisella tyylikkyydellään sekä ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Elegantin ja viimeistellyn tyylin kruunaavat täysin huomaamattomat piilosaranat, sekä käyttömukavuutta ja turvallisuutta lisää sisään kelautuvat kaihdinnarut. Paritalon Kristalli-ikkunat ovat työ- ja makuuhuoneissa varustettu Connect Antennilasilla, joka varmistaa sujuvat mobiiliyhteydet ja puheluiden laadukkaan kuuluvuuden. Makuuhuoneiden suurikokoisiin Kristalli-ikkunoihin on myös valittu Auringonsuojalasi, kuten myös olohuoneisiin. Makuuhuoneiden ja olohuoneiden suuret Kristalli-ikkunat ovat lisäksi varusteltu Huurtumattomalla lasilla, joka ehkäisee erityisesti syksyisin ja keväisin tapahtuvan tavallisen ikkunan ulkopinnan huurtumisilmiön loitolla.

Vain parasta Loviisan messukoteihin Tiivin ikkunoilla ja ovilla

Tiivi tarjoaa vain parasta koteihin ylivertaisilla tuotteilla, kattavimmilla palveluilla ja osaavimmilla asiantuntijoilla. Tiivin innovatiiviset ja tyylikkäät tuotteet pienentävät lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta, sekä kestävät hyvällä huolenpidolla sukupolvelta toiselle. Suunnitteluapu auttaa rakentajia ja remontoijia löytämään juuri parhaimmat tuotteet omaan kohteeseen ja osaavimmat asiantuntijat varmistavat, että tuotteet kehittyvät ja tuotteiden laatu pysyy korkealla tasolla. Tiivin tuotteet tukevat Loviisan Asuntomessujen ympäristöystävällisyyden ja pitkäikäisen tilasuunnittelun teemoja pitkällä elinkaarellaan ja energiatehokkuudellaan. Tiivi on aina automaattisesti ympäristöystävällinen valinta.

Kiinteää Maisema-ikkunaa on kehitetty jatkuvasti kiinteiden ikkunoiden kasvaneen suosion myötä. Kiinteä Maisema-ikkunaa on saatavilla jättimäisenä jopa 10 m2 kokoisena. Ylivertaisten lasitusratkaisujen vuoksi energiatehokkuudesta tai mukavista asumisolosuhteista ei tarvitse tinkiä, vaikka valitsisi XL-kokoisen Maisema-ikkunan kotinsa kruunuksi. Messuilla kohteessa numero 11. Villa Sten olohuoneen lähes 10 m2 kokoiseen Maisema XL-ikkunaan on esimerkiksi valittu Auringonsuojalasi, joka ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamaa sisätilojen liikalämpenemistä ja mahdollistaa mukavan oleskelun ikkunan välittömässä läheisyydessä.

Tiivin tuotekehityksessä huomioidaan jatkuvasti asiakkailta heränneet tarpeet ja toiveet ikkuna- ja ovituotteisiin liittyen. Tiivin messuosastolla esitellään ensi kertaa uusi paksumpi ulko-ovirakenne, joka tulee myyntiin syksyllä. Paksumpi ulko-ovirakenne on tavallista ulko-ovirakennetta turvallisempi, ääntä eristävämpi, sekä energiatehokkaampi. Tiivin messuosastolla voi lisäksi tutustua uuteen, entistä ekologisempaan, energiatehokkaampaan ja ääntä eristävämpään ECO puuovirakenteeseen. Puuoven rakenteessa on uutuutena ekologinen puukuitueriste, joka tekee ovesta entistäkin ympäristöystävällisemmän valinnan kodin sisäänkäynnille. Puuovi ECO ulko-ovessa on lisäksi alumiinivahvisteinen massiivitammikynnys, joka kestää hyvin askellusta. Tule messuosastolle näkemään ja kokemaan innovatiivinen paksumpi ulko-ovirakenne, sekä ajaton, tyylikäs ja ympäristöystävällinen puuovi, joista molemmat ovat loistavia valintoja kodin julkisivun kruunuksi. 

Tiivin tuotteisiin voi tutustua Loviisan Asuntomessuilla seuraavissa kohteissa:

Kohde 3: Kannustalo paritalo – Iso Maininki

Kohde 4: Kannustalo paritalo – Pikku Maininki

Kohde 11: Jämerä Villa Sten

Naantalin Asuntomessut 2022: Lakka Betoniviidakko

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:

Meri Oikarinen, markkinointipäällikkö, Pihla Group Oy

meri.oikarinen@pihla.fi / 040 185 4946

www.tiivi.fi/asuntomessut